KSB pumper og ventiler for kraftverk - lang levetid

KSBs solide pumper og ventiler for moderne kraftverk generer kraft svært effektivt. De står for en effektiv kraftproduksjon med lavt drivstoffbruk.

Power Station Heyden2 Høyytelses komponenter med høy driftssikkerhet og tilgjengelighet, er en avgjørende betydning spesielt I superkritiske kraftverk, hvor høyt trykk og høye temperaturer er involvert. Det er nettopp dette de solide pumpene og ventilene fra KSB gjør. De er svært pålitelig, selv under ekstreme driftsforhold.

Oppfattet som en pålitelig partner over hele verden

KSB er kjent verden over for oppfylle kundenes krav og behov ved å møte den garanterte effektiviteten. Dette takket være det utmerkede designet. Vi sikrer dermed at anleggsingeniør kontraktører og operatører oppnår den planlagte sikkerheten og påliteligheten de trenger for å bidra til å øke deres kraftstasjonseffektivitet. 

For mer informasjon om våre produkter til kraftverk, se på produktoversikten i vår produktkatalog og under nedlastninger på høyre side.

All circuits as well as the auxiliary systems can be equipped with KSB products

GÅ TIL PRODUKTKATALOG

residur pic

KSB RESIDUR keramiske kulelagre - robuste glidelagre for alle *rørformede pumper

De vedlikeholdsfrie og slitesterke RESIDUR keramiske kulelagrene fra KSB  er i stand til å takle kontinuerlig høy belastning og beviselig reduserer livsløpskostnader av systemer.

KSB RESIDUR keramiske kulelagre - robuste glidelagre for alle rørformede pumper to KSB RESIDUR keramiske kulelagre - robuste glidelagre for alle *rørformede pumper
KSB cellular surface wear rings_art_original

Cellulære overflate slitasjeringer* fra KSB

Lave driftskostnader, høy pålitelighet: Cellulære overflate slitasjeringer fra KSB reduserer spredningslekkasje og forsikrer en høy effektivitet.

Mer to Cellulære slitasjeringer for overflater – minimum lekkasjetap, maksimal effektivitet
Additional Information