Pumper og ventiler fra KSB – for effektiv drift av kraftverk

Jevn drift og topp pålitelighet – dette er hva KSB står for. Pålitelige og sikre kraftverkspumper og ventiler gjør oss til en markedsleder verden over.

Ekstreme temperaturer, høyt trykk, etsende, korrosive og abrassive væsker: våre produkter er å stole på selv under de mest krevende forhold. KSB produkter er ideelt egnet for økonomisk og pålitelig generasjon.

KSBs pumper og ventiler for kraftstasjoner sikrer en pålitelig og sikker drift

Våre kraftstasjonspumper gir pålitelig service i primær- og sekundærkretser over hele verden. De håndterer kjelmatevann, kondensat, kjølevann, kjølevæske og resirkulert kjelvann. Våre høytrykks seter, sluser og spjeldventiler stenger disse væskene trygt og sikkert.

Bruksområder til våre kraftstasjonsprodukter

Våre kraftstasjonspumper og høytrykksventiler er ideelle for bruk i kjernekraftverk og forbrenningskraftverk. De er også spesielt egnet for applikasjoner innen fornybar energi og drift i varmeanlegg. Kraftverkspumper og ventiler fra KSB blir også brukt i kraftverk med CO2-håndtering.

GÅ TIL PRODUKTKATALOG

Ingenieurdienstleistungen

Vår forskning sørger for topp kvalitet – ingeniørtjenester fra KSB

Pumper og ventiler fra KSB står for kvalitet, økonomisk effektivitet og sikkerhet. Ingeniører fra KSB analyserer markedets krav kontinuerlig og utvikler ideelle økonomiske løsninger for sine kunder.

Mer to Vår forskning sørger for topp kvalitet – ingeniørtjenester fra KSB
New production hall with test facility for innovative power station pumps

Produksjonshall med testanlegg for kraftverkspumper

I den nye produksjonshallen i Frankenthal, Tyskland, produserer KSB hovedsakelig fødevannspumper for overkritiske kraftstasjoner. KSB tester pumper på en sikker og pålitelig måte i våre integrerte testanlegg.

Mer to Ny produksjonshall med testanlegg for kraftverkspumper
Additional Information