KSBs slitasjebestandige og rustfrie pumper for industrielt spillvann

De slitasjebestandige og rustfrie pumpene fra KSB er det beste valget for pumping av industrielt spillvann. Avløpspumpene er laget av teknisk avanserte materialer for å håndtere alle væsker feilfritt.

Industrial_waste_water_img

KSB tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester innen industriapplikasjoner. Enten du arbeider med store eller små volum, så har våre løsninger den riktige kapasiteten til prosessen din. Våre produkter er robuste og enkle å vedlikeholde, konstruert for å håndtere spillvann med minst mulig livsløpskostnad.

Bruksområder for våre pumper, ventiler og systemer:

  • Transport av avløpsvann
  • Drenering
  • Flomkontroll / stormvannstanker
  • Drenering av overflatevann
  • Tankrensing
  • Avløpspumpestasjoner

Industribruk av våre pumper, ventiler og systemer strekker seg fra stål-, papir- og celluloseindustrier til tekstil – og næringsmiddelindustrien.

Pumping av etsende og abrasive avløpsprodukter fordrer bruk av spesielle, slitesterke materialer. Våre pumpehus og komponenter er laget av spesielle utvalgte kombinasjoner av støpejern, dupleks rustfritt stål og slitesterkt hvitt støpejern. Slik garanterer vi optimal beskyttelse og dermed problemfri drift.

Produkter laget av slike materialer, og som vi har som en del av vårt tilbud, inkluderer Amarex KRT nedsenkbare pumper eller landbaserte Sewatec pumper samt Amacan nedsenkbare pumper i utløpsrør i mange forskjellige pumpeanlegg. Våre toppmoderne materialer garanterer lang levetid og høy kosteffektivitet i tøffe industriapplikasjoner.

GÅ TIL PRODUKTKATALOG

Material_img

Materialer til avløpspumper

Slitesterke materialer slik som metal (støpejern), rustfritt stål (dupleksstål) og hvitjern gir optimal beskyttelse for  pumper til industrielt spillvann og sikrer en feilfri drift.

Material teaser to Materialer til avløpspumper
Additional Information