Miljøbevisst og effektiv – KSB, din sterke internasjonale partner ved ingeniørtjenester for avløp

Våre pumper, ventiler og mengdemålere er løsningen for en ansvarlig avløpshåndtering. Fra avløpsvannets transport og behandling, til dets avhendelse – våre pålitelige produkter opererer med total driftsikkerhet gjennom hele prosessen.

KSBs årelange erfaring med avløpsvann sikrer en kontinuerlig flyt i industriell og kommunal avløpsvanntransport. Vi ser på miljøet som en like viktig faktor som det å levere optimal effektivitet, produkt- og servicekvalitet.

Derfor tar vi en ansvarlig rolle for å tilby miljøvennlige produkter og tjenester. Et eksempel på dette er KSBs velprøvde avløpspumper, ventiler og systemer som benyttes i behandling av avløpsvann og i biogassanlegg. Våre pumper, ventiler og systemer bidrar også til en sikker flomkontroll.

Gå til produktkatalog

Pump_impellers_img

Pumpehjul

Optimal effektivitet og jevn drift: KSBs svært effektive pumpeløpehjul er ideell for bruk av applikasjoner innen distrubusjon av avløpsvann.

Mer to Pumpeløpehjul fra KSB for optimal distribusjon av avløpsvann
water_hammer_img

Transient flytanalyse

Med vår flytanalyse tilbyr vi ikke bare presis informasjon for å sikre pålitelig og langsiktig pumpestasjonsdrift, men også råder kundene om egnede kontrolltiltak for trykksvingningen.

water hammer to Transient flytanalyse
Rehabilitaion_img

Gjeninsetting av pumpestasjoner

KSB er en ekspert innen pumpestasjon rehabilitering. Fra detaljert planlegging til implementering – KSB tilbyr hjelp gjennom alle stadiene av moderniseringen av pumpestasjonen.

Rehabilitation Teaser to Gjeninsetting av pumpestasjoner
Help_selection_software_img

Programvare som hjelper deg med valg av pumper

Med hjelp fra programvaren til KSB tilbyr vi et verktøy for konsulenter som er spesialdesignet for valg av tørre og våte brønnavløps vannpumper. 

Mer to Programvare for valg av pumper: Hjelper deg å velge riktig avløpspumper
spare_parts_img

Reservedelssett fra KSB

KSB tilbyr tre optimaliserte reservedelssett for våre standard avløpspumper. Reservedeler fra KSB er tilgjengelig på kort varsel – hele verden over.

spare parts kits teaser to Reservedelssett fra KSB
Additional Information

Avløp

Last ned Brosjyre for mer informasjon om vår avløpsbehandling.

Avløp3 MB