KSB – en global aktør

Med salgsinntekter på om lag 2,2 milliarder euro, er KSB konsernet en av de ledende leverandørene av pumper, ventiler og systemer. Globalt, så sysselsetter KSB nesten 16.000 mennesker – hvor alle er dedikerte til å gi god service og høy produktkompetanse

KSB er en ekspert på pumper, ventiler og systemer for byggtjenester, industri, ingeniørtjenester, energisektoren og gruvedrift. Som en global aktør, tilbyr KSB tjenester og produserer komplette hydrauliske systemer for distribusjon av vann og avløpsvann i alle bransjer.

KSB har vokst kontinuerlig siden det ble grunnlagt i 1871. I dag finnes vi på alle kontinenter med egne salg og markedsavdelinger, fabrikker og serviceverksteder.

Les mer om KSB-konsernet på www.ksb.com.

ContentPicture_Research_img

Forskning

Innovative produkter og forretningsideer er et resultat av en global forskning og utvikling av KSB Gruppen. KSB sin styrke ligger i ingeniør innen hydraulikk, materialteknologi og automasjon.

KSB-gruppen to Forskning
ContentPicture_Purchasing_img

Innkjøp

KSB kjøper produksjonsmateriale, kapitalvarer og C-deler fra hele verden, for alle produksjonssteder og salgsenheter. Vi jobber tett med utvalgte leverandører.

Purchasing to Innkjøp
ContentPicture_History_img

KSB-historien

KSBs suksesshistorie startet i 1871 med et lite firma i Frankenthal. I dag er selskapet en stor global aktør.

Group history to KSB-historien
ContentPicture_Corpor_Governance_img

Styring og ledelse

Ansvarlig virksomhetsstyring og kontroll rangerer høyt hos KSB. Av denne grunn er KSBs prinsipper for bedriftens styre basert på den tyske Corporate Governance Code.

Styring og ledelse to Styring og ledelse
ContentPicture_Strategy_img

Strategi, organisasjon og bedriftskultur

KSB har klare mål: å oppnå bærekraftighet, lønnsom vekst og være en ledende leverandør av pumper, ventiler og systemer i attraktive markeder.

Strategi, organisasjon og bedriftskultur to Strategi, organisasjon og bedriftskultur
Additional Information