KSB Norge AS

KSB Norge AS er en salgs- og serviceorganisasjon som er en del av KSB SE & Co. KGaA. Vi har levert pumper og ventiler for det norske markedet helt siden 1945 og med vår lange historie og kompetanse tilbyr vi våre kunder utmerket kundeservice og skreddersydde løsninger. Våre produkter er kjent for sin gode kvalitet, lange levetid og høye virkningsgrad.

Profile_tea_listMediumTn

Visjon

KSB ønsker å gi merverdi og utgjøre en forskjell.

Mer to Visjon
ContentPicture_Group_img

KSB – en global aktør

Med salgsinntekter på om lag 2,2 milliarder euro, er KSB konsernet en av de ledende leverandørene av pumper, ventiler og systemer. Globalt, så sysselsetter KSB mer enn 16.000 mennesker – hvor alle er dedikert til å gi god service og høy produktkvalitet.

Mer to KSB – en global aktør
Picture location Ski

Sentral beliggenhet

KSB er representert i Norge med egne lokaler på i Ski (Ås kommune). Her har vi både salgsavdeling, verksted og lager. Våre ansatte gir rask og pålitelig assistanse innen pumper og ventiler.

Mer to Sentral beliggenhet
Corporate_Responsibility_img

Miljø og samfunnsansvar i KSB

KSB står for aktivt engasjement når det gjelder samfunnsansvar. I alle våre aktiviteter, er vi styrt av prinsippene om bærekraftig utvikling og stiller strenge krav til vår innvirkning på miljøet og samfunnet.


Mer to Miljø og samfunnsansvar i KSB
Quality_and_Certificates_Teaser_marginalLsTn

Høye kvalitetsstandarder – Nasjonale og internasjonale sertifikater

KSB Norge AS, ID 13504 er kvalifisert i JQS frem til og med 14-Jul-2014

ksb-logo-im-grauguss-picture

Tilgjengelige merker og produkter fra KSB Norge

Gjennom våre  samarbeidspartnere og datterselskaper tilbyr KSB  en rekke høykvalitets produkter og tjenester. Her er en oversikt over våre merker:

Mer to Tilgjengelige merker og produkter fra KSB Norge
ksb-history-pic

Historie

Firmaet Hans Lindflaten A/S ble grunnlagt i 1945 av Hans Lindflaten. Helt siden etableringen har firmaet representert KSB i Norge og KSB har vært den viktigste leverandører av pumper og ventiler.

Mer to Historie
Management_img

Våre ansatte

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi har erfarne og dyktige personer innen pumper, ventiler, mengdemålere, service og reservedeler. I tillegg er det viktig for oss å ha en effektiv administrasjon, logistikk og ordrebehandling slik at våre kunder raskt får gode svar.

Mer to Våre ansatte
Additional Information