Kjære kunder og partnere

På grunn av situasjonen vi nå befinner oss i, der COVID-19 spres i samfunnet vårt, har KSB Norge AS tatt visse beslutninger for å beskytte våre medarbeideres helse samtidig som vi skal kunne opprettholde servicen mot kundene våre.

Siden fredag 13 mars har de fleste av våre medarbeidere – dvs de som har muligheten til det – jobbet hjemmefra. De kan alle nås på sine ordinære telefonnumre og mailadresser. Vår tekniske support er bemannet som normalt.

De av våre medarbeidere som har sine arbeidsområder innen logistikk og service kan ikke gjøre jobben sin hjemmefra, og for dem er nye rutiner satt i verk, slik at de i så stor grad som mulig skal unngå å bli utsatt for og evt spre smitte. Slik skal vi gjøre det vi kan for å fortsette å levere våre tjenester slik vi har lovet.

Vi forbereder oss også på potensielle forandringer i ukene som kommer. KSB Norge AS følger nøye situasjonens utvikling, og følger de råd og anbefalinger som blir gitt av staten, myndighetene og Folkehelseinstituttet.

Dere er som alltid velkomne til å kontakte våre selgere om dere har noen spørsmål. Vi i KSB Norge AS vil også med dette gi dere våre ønsker og håp om rask og god bedring for dem som er rammet av dette viruset, og et håp om at vi snart kan gå tilbake til å arbeide og leve som normalt. 

Vi har i dag betydelig med pumper og ventiler på lager. Så ta kontakt og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg. 

 

Med vennlig hilsen

KSB Norge AS


Additional Information