Het servicenetwerk voor uw pompinstallaties: de KSB servicepartners

In geval van storingen aan pompinstallaties is snelle en kordate hulp vereist. KSB-klanten kunnen op vakkundige KSB servicepartners vertrouwen.

KSB servicepartners bieden hulp bij storingen aan pompinstallaties KSB servicepartners bieden hulp bij storingen aan pompinstallaties

Klanten van KSB kunnen bij storingen aan hun pompinstallaties op competente en snelle hulp bouwen: de KSB servicepartners.
Naast onze servicevestigingen in Zwanenburg en Heinenoord zijn ook JD Techniek sinds oktober 2015, en Naebers Elektro-Techniek B.V. sinds juni 2018, KSB Authorized Service Partner.

Het doel van de samenwerking is het verbeteren van de dienstverlening aan de klanten in de noordelijke en zuidelijke provincies. Door de vestigingen van JD Techniek in Emmen en Farmsum en Naebers Elektro-Techniek in Heerlen heeft KSB nu twee service-steunpunten in het noorden en één in het zuiden van Nederland, waardoor onze klanten in deze regio's sneller en beter kunnen worden geholpen.

JD Techniek uit Emmen is gespecialiseerd in revisie en levering van pompen en appendages. Door de enorme servicegerichtheid en de kwaliteit van de afgeleverde producten is JD een begrip in de industrie van ‘rotating en static equipment’ in Noord-Oost Nederland. JD Techniek  reviseert onder meer pompen, mechanical seals, veiligheden, regelkleppen, tandwielkasten, elektromotoren, afsluiters en andere appendages. Dat kan ter plaatse, maar indien gewenst en noodzakelijk wordt het onderdeel uitgebouwd en in de moderne werkplaats in Emmen of Farmsum gereviseerd.

Naebers Elektro-Techniek is sinds de oprichting in 1955 uitgegroeid tot een vooraanstaand partner op het gebied van reparaties en leveringen van pompen, elektromotoren en diverse aandrijvingen. Naebers heeft inmiddels ruime ervaring met het verlenen van service aan de industriële klanten in de petrochemie, automobiel-, food&beverage- en verpakkingsindustrie. Als ervaren VCA-gecertificeerde firma beheerst zij alle aspecten van de industriële aandrijftechniek en is zij goed in staat pompen uit te lijnen en te onderhouden door haar gekwalificeerde monteurs. Met haar 24-uurs service zijn zij in staat om snel en efficiënt te reageren.

Extra informatie
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB
Alles uit een hand-IB NL_original

download

Wij zijn uw partner voor de gehele levenscyclus van uw product

download2 MB