Het servicenetwerk voor uw pompinstallaties: de KSB servicepartner

In geval van storingen aan pompinstallaties is snelle en kordate hulp vereist. KSB-klanten kunnen op vakkundige KSB servicepartners vertrouwen: de KSB pompenpartner.

KSB servicepartners bieden hulp bij storingen aan pompinstallaties KSB servicepartners bieden hulp bij storingen aan pompinstallaties

Klanten van KSB kunnen bij storingen aan hun pompinstallaties op competente en snelle hulp bouwen: de KSB servicepartner.
Naast onze servicevestigingen in Zwanenburg en Heinenoord is nu ook JD Techniek sinds oktober 2015 KSB Authorized Service Partner.

De samenwerkingsovereenkomst en het partnership is een voortzetting en uitbreiding van de jarenlange samenwerking tussen JD Techniek en KSB.

Het doel van de samenwerking is het verbeteren van de dienstverlening aan de klanten in de noordelijke provincies. Door de vestigingen van JD Techniek in Emmen en Farmsum heeft KSB nu twee service-steunpunten in het noorden van Nederland, waardoor onze klanten in die regio sneller en beter kunnen worden geholpen.

JD Techniek uit Emmen is gespecialiseerd in revisie en levering van pompen en appendages. Door de enorme servicegerichtheid en de kwaliteit van de afgeleverde producten is JD een begrip in de industrie van ‘rotating en static equipment’ in Noord-Oost Nederland. JD Techniek  reviseert onder meer pompen, mechanical seals, veiligheden, regelkleppen, tandwielkasten, elektromotoren, afsluiters en andere appendages. Dat kan ter plaatse, maar indien gewenst en noodzakelijk wordt het onderdeel uitgebouwd en in de moderne werkplaats in Emmen of Farmsum gereviseerd.

Extra informatie
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB
Alles uit een hand-IB NL_original

download

Wij zijn uw partner voor de gehele levenscyclus van uw product

download2 MB