Raamcontracten van KSB: individuele concepten voor hoogefficiënte installaties

Total Pump Management®: dat is service op maat. KSB ontwikkelt samen met en voor klanten individuele raamcontracten, van een eenvoudig onderhoudsmodule tot volledig zorgeloze service.

KSB-Raamcontract Een KSB-raamcontract biedt individuele oplossingen Met dit veelomvattende serviceconcept biedt KSB klanten maatwerk als het om service- en onderdelenpakketten gaat. Zo kan de onderdelenbevoorrading door ons voorraadmanagement binnen een KSB-servicecontract aanzienlijk efficiënter worden georganiseerd, wat de kosten verlaagt.               

KSB Total Pump Management – service op maat voor de hoogste efficiëntie

Om het ontwikkelingsproces van een raamcontract te vereenvoudigen, heeft KSB het TPM Total Pump Management ontwikkeld. Het gaat daarbij om een modulair samengesteld serviceconcept voor pompen, afsluiters, motoren en draaiende delen. Vermogens, veiligheden, condities – alle grootheden kunnen door klanten in modulen worden gecombineerd tot een KSB-servicecontract. Op basis daarvan ontwikkelen onze experts de KSB servicecontracten gemeenschappelijk met de klant – van een afzonderlijk onderhoudsmodule tot volledig zorgeloze service. Het resultaat? Maximale zekerheid bij de planning en een optimale beschikbaarheid van de pompinstallatie. Onderhouds- en levenscycluskosten worden zo aanzienlijk verlaagd. TPM Total Pump Management - modulair concept

Raamcontracten van KSB – de voordelen op rij:

  • Individueel aangepaste concepten en raamcontracten
  • Maximale zekerheid ten aanzien van planning en dienstverlening
  • Vaste prijzen voor calculeerbare onderhoudskosten
  • Optimale beschikbaarheid van de pompinstallatie
  • Kortingen en speciale condities
  • Beter calculeerbare kosten
  • Lage levenscycluskosten voor een installatie
  • Vereenvoudigde offerte- en afwikkelingsprocessen
Easy Maintenance pompen QR Code

Easy Maintenance

Het complete onderhoud in één QR code dankzij « Easy Maintenance »

Easy Maintenance to Easy Maintenance
Optimale beschikbaarheid door een onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Geef de onderhoudsmaatregelen in vakkundige handen: onze servicespecialisten bieden onderhoudscontracten voor drukverhogings- en brandblusinstallaties alsook voor pompstations voor afvalwater en opvoerinstallaties voor alle fabrikaten.

meer to Onderhoudscontract
Extra informatie

Contact

Neem per e-mail contact op met onze KSB Service

e-mail to Contact
Met KSB goed geadviseerd

Advies en training

Steeds op zoek naar de beste oplossing voor uw installatie: de KSB-specialisten adviseren u individueel en zorgen op lange termijn voor u. Het KSB Training Center biedt seminars op maat en geeft klantspecifiek advies.

Advies en training tea to Advies en training