Mechanical seal (mechanische asafdichting) van KSB - voor langere standtijden bij pompen

Bij iedere pomp is de mechanical seal (mechanische asafdichting) een van de belangrijkste onderdelen. Om  uw KSB pompen optimaal te laten werken, bieden wij voor verschillende pompseries slijtagebestendige mechanische asafdichtingen in KSB-kwaliteit aan.

KSB-eigen mechanical seal Ombouw naar KSB-eigen mechanical seal De mechanische asafdichting is het meest aan slijtage onderhevige onderdeel van een pomp. Kwaliteit en duurzaamheid van een mechanische asafdichting hebben dan ook grote invloed op de standtijd van een pomp. Met de passende, slijtagearme mechanische asafdichting van KSB kan de gebruikstijd van een pomp tot het volgende onderhoud aanzienlijk worden verlengd. Tegelijkertijd worden de onderhoudskosten verlaagd.

Technische voordelen van een mechanische asafdichting van KSB

Elke mechanische asafdichting van KSB heeft in vergelijking met de gangbare pakkingen een groot aantal technische voordelen:

  • Robuust ontwerp
  • Vereenvoudigde montage
  • Niet ontvankelijk voor verontreinigingen
  • Mechanische asafdichtingen van KSB zijn speciaal voor KSB pompen ontwikkeld en dus perfect op de inbouwruimte van de pomp afgestemd

Altijd de passende service – snel en professioneel

KSB adviseert de klant vakkundig bij de ombouw van KSB-pompen met vreemde seals naar mechanische asafdichting van KSB. Vanzelfsprekend monteert de KSB-servicedienst de mechanische asafdichting voor een pomp snel, professioneel en foutloos. Ook de reparatie van mechanische asafdichtingen van KSB gebeurt eenvoudig en comfortabel.

Alle voordelen van een mechanische asafdichting op rij:

  • Passende mechanische asafdichting voor geselecteerde pompseries van KSB
  • Professionele montage- en reparatieservice
  • Verlengde standtijden van de installatie en bijgevolg en daardoor gereduceerde onderhouds- en onderdeelkosten
Extra informatie

Contact

Neem per e-mail contact op met onze KSB Service

e-mail to Contact
Mechanical Seal „4STQ“

4STQ: servicevriendelijke mechanische asafdichting voor afvalwaterpompen

KSB heeft speciaal voor nat en droog opgestelde afvalwaterpompen een nieuwe dubbelwerkende mechanische asafdichting (mechanical seal) in tandemopstelling ontwikkeld.

meer