Uw KSB-pomp blijft een KSB-pomp: met originele onderdelen van KSB

Ook bij de betrouwbare KSB-pompen en -afsluiters moeten na een zekere looptijd versleten onderdelen worden verwisseld of zijn er reparaties nodig. Met de originele onderdelen van KSB bent u aan de veilige kant: deze garanderen u de bedrijfszekerheid van uw pompen en afsluiters, die u gewend bent.

Originele onderdelen van KSB Originele onderdelen van KSB zorgen voor een optimaal pompbedrijf

Over de kwaliteit van onze onderdelen bestaat geen onduidelijkheid: reservedelen van KSB voor pompen en afsluiters worden op dezelfde machines en met dezelfde nauwkeurigheid geproduceerd als nieuwe producten. Zo waarborgt KSB, dat pompen en afsluiters na de verwisseling van onderdelen op hetzelfde niveau en met dezelfde betrouwbaarheid werken als nieuwe producten. Een andere reden voor originele onderdelen van KSB: zekerheid. Want met de toepassing van originele onderdelen voor pompen en afsluiters voorkomt u uitval, die door niet-originele onderdelen kan ontstaan.

  1. Sets onderdelen voor geselecteerde KSB pompen
  2. KSB Webshop

Voor veel pompseries zijn complete sets reservedelen beschikbaar. Gebruik deze servicepakketten met bijv. pakkingen, lagers en waaiers en bespaar tot 30 % op de prijzen van afzonderlijke onderdelen. Bovendien zijn sets reservedelen eenvoudig te bestellen en op korte tijd leverbaar.

Reservedelen van KSB voor alle toepassingsgebieden kunt u snel en eenvoudig via onze webshop bestellen – en dat onafhankelijk van onze werktijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt de gewenste pomp configureren, samen met standaard pompen of reservedelen online bestellen en te allen tijde de opdrachtstatus van uw lopende opdrachten inzien.

KSB-onderdelenlogistiek

Onderdelenlogistiek

Dankzij een uitgekiende logistiek produceert en levert KSB snel reservedelen. Daarmee weet u zich verzekerd dat u installatie altijd op korte termijn weer functioneert. Inclusief 24-uurs service voor noodgevallen.

Logistiek onderdelen to Onderdelenlogistiek
Onderdeel-fabricage met KSB reverse engineering

Reverse engineering

Reverse engineering van KSB maakt een snelle reproductie mogelijk van reservedelen, die moeilijk of zelfs helemaal niet meer beschikbaar zijn.

Reverse engineering to Reverse engineering
KSB-eigen mechanical seal

Mechanical seal van KSB

Met de robuuste mechanical seal (mechanische asafdichting) van KSB kunnen onderhoudskosten worden gereduceerd en de standtijden van installaties verlengd worden.

Mechanical seal van KSB to Mechanical seal van KSB
Voorraadmanagement

Voorraadmanagement

Specialisten van KSB stellen uw individuele behoefte aan onderdelen vast en adviseren u, hoe u die voor uw installatie kunt optimaliseren.

Voorraadmanagement to Voorraadmanagement
Naleveren of uitbreiden met het oud-programma van KSB

Oud-programma

Langdurende beschikbaarheid: KSB biedt in het oud-programma pompen, die uit het programma zijn genomen alsook reservedelen voor beproefde pompseries en voorgaande modellen – en dat nog decennia later.

Oud programma to Oud-programma
Extra informatie

Contact

Neem per e-mail contact op met onze KSB Service

e-mail to Contact