Betrouwbare service uit één hand: Reparatie, inspectie en onderhoud van KSB

Door regelmatige inspectie en vakkundig onderhoud kan de levenscyclus van een installatie aanzienlijk worden verlengd. KSB zet voor het onderhoud hooggekwalificeerde specialisten in – op locatie bij de klant of in onze werkplaats.

Service op locatie

Op verzoek repareert KSB pompen, motoren en afsluiters van alle fabrikaten en brengt die weer volledig op niveau volgens de richtlijnen van de techniek. Met jarenlange ervaring en bewezen knowhow als producent zorgt KSB voor een veilig gebruik en een lange levensduur van uw installatie.

Reparatie, inspectie, onderhoud en revisie in beeld

Serviceactiviteiten in één hand

Een vaste contactpersoon staat, ongeacht het fabrikaat van de pompen en afsluiters, klaar en coördineert het onderhoud en de voortgang. Bij de reparatie van pompen en afsluiters legt KSB een dossier aan, waarin al de bevindingen en onderhoudswerk gedurende de levensloop worden vermeld.

Breed productenpakket

Voor reparatie en onderhoud biedt KSB een breed productenpakket. Het aanbod geldt voor pompen, afsluiters, motoren alsook ander rotating equipment. Het aanbod wordt gecompleteerd met revisiemanagement voor industriële installaties.

Dag en nacht beschikbaar: 24-uurs inspectieservice

Hooggekwalificeerde KSB servicetechnici zijn 24 uur per dag bereikbaar. Dus zijn ze ook bij reparaties op korte termijn of bij ongeplande stilstand van pompen en motoren direct inzetbaar en snel ter plaatse. Inspectieservice bij KSB – optimaal op de behoefte van de klant afgestemd.

Zekerheid door betrouwbare calculatie – KSB revisiemanagement

Met vaste prijzen voor reparaties en onderhoud zorgt KSB voor een eenvoudig en overzichtelijk onderhoudsmanagement. Zo kunnen de kosten voor het onderhoud van een installatie goed worden gecalculeerd. Door exacte planning en voorbereiding  zijn de stilstandtijden tijdens reparaties en onderhoud zo kort mogelijk.

Extra informatie
Notdienst_Teaser_original

Nooddienst
Inspectieservice
Mobiel +31 6 50600012

Contact

Neem per e-mail contact op met onze KSB Service

e-mail to Contact
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB