Service en originele reservedelen van KSB – 24 uur per dag maatwerk

Vakkundige reparaties en originele onderdelen van KSB: KSB biedt service en onderdelenconcepten op maat voor pompen, afsluiters en rotating equipment van welke producent dan ook – gedurende de gehele levenscyclus de passende oplossing.

Industriële gebruikers, overheidsinstellingen of energiecentrales – KSB Service verzorgt de service voor klanten op alle gebieden. Meer dan 3.000 servicespecialisten in ruim 160 servicecentra over de hele wereld bieden de beste voorwaarden voor optimale pomp- en installatieservice.

Dankzij permanente trainingen zijn KSB specialisten voor internationale servicetoepassingen uitstekend gekwalificeerd. Zij voldoen aan de actuele servicestandaard en houden zich ook bezig met de service van producten van andere producenten.

Met KSB goed geadviseerd

Advies en training

Steeds op zoek naar de beste oplossing voor uw installatie: de KSB-specialisten adviseren u individueel en zorgen op lange termijn voor u. Het KSB Training Center biedt seminars op maat en geeft klantspecifiek advies.

Advies en training tea to Advies en training
Montage van nieuwe pompen in een centrale

Inbedrijfname

KSB Service installeert pompen, afsluiters maar ook complete systemen en stelt deze in bedrijf - overal ter wereld, op tijd en op maat.

Inbedrijfname to Inbedrijfname
Service op locatie

Onderhoud en reparaties

24 uur per dag bereikbaar. De hooggekwalificeerde servicespecialisten van KSB repareren pompen, motoren en afsluiters van alle fabrikaten en brengen die weer helemaal naar de laatste stand van de techniek.

Onderhoud en reparaties tea to Onderhoud en reparaties
RPC-Cartridge - optimaliseren installaties

Optimalisering van installaties

Moderniseer uw installatie met KSB. De SES Systeem Efficiëntie Service analyse toont besparingsmogelijkheden aan, die door middel van KSB Retrofit maatregelen kunnen worden gerealiseerd.

Optimaliseren van installaties to Optimalisering van installaties
Originele onderdelen van KSB

Originele onderdelen van KSB

Ook bij betrouwbare KSB-pompen is het nodig na een zekere looptijd versleten onderdelen te verwisselen of reparaties uit te voeren. Originele onderdelen van KSB garanderen u de bedrijfszekerheid van uw pompen en installaties, waaraan u gewend bent.

Originele onderdelen van KSB tea to Originele onderdelen van KSB
KSB-Raamcontract

Raamcontracten -Total Pump Management TPM®

Uw raamcontract ontwikkelen wij gemeenschappelijk – het resultaat is een op uw behoeften aangepast service- en onderdelenpakket, waarin aankoopprocessen, speciale condities,  gestaffelde prijzen en bevoorradingsconcepten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Raamcontracten tea to Raamcontracten -Total Pump Management TPM®
KSB servicepartners bieden hulp bij storingen aan pompinstallaties

Servicepartner

Bij storingen aan uw pompinstallaties kunt u bouwen op snelle en vakkundige hulp: de KSB servicepartner. Een netwerk van 4 KSB servicecentra in Nederland geeft u de garantie op professionele hulp bij u in de buurt.

meer to Servicepartner
Huurpompen van KSB

Huurpompen

Heeft u voor korte tijd een pomp nodig? De pompenverhuur van KSB is een betaalbaar alternatief voor nieuwkoop. KSB biedt meer dan 120 huurpompen en toebehoren aan om een tijdelijke oplossing te bieden

Huurpompen tea to Huurpompen
Extra informatie

Contact

Neem per e-mail contact op met onze KSB Service

e-mail to Contact
New content item

KSB Guard - Ontdek vroegtijdig veranderingen en voorkom storingen

Uitval van een pomp verstoort het bedrijf; zeer frequente onderhoudsintervallen leggen ook beslag op hulpmiddelen en vergen tijd. KSB Guard helpt u het probleem te voorkomen met de onregelmatigheidsdetector door ieder uur metingen te doen.

KSB Guard to KSB Guard - Ontdek vroegtijdig veranderingen en voorkom storingen
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB
Alles uit een hand-IB NL_original

download

Wij zijn uw partner voor de gehele levenscyclus van uw product

download2 MB