KSB producten voor de suikerproductie

Zodra de grond in september is opgedroogd, begint het zaaien van suikerbieten. Van suikerbiet tot suiker zijn pompen en afsluiters van KSB ideaal geschikt voor de complexe processen van de suikerproductie en zorgen deze voor een soepel en regelmatig bedrijfsverloop.

Suiker, suikerproductie, centrifugaalpomp, KSB Wanneer na het zaaien de suikerbiet opkomt, kan de suikerproductie daadwerkelijk beginnen. KSB biedt voor iedere processtap van de suikerproductie -van het wassen van de bieten via de extractie tot de kristallisatie van de suiker de passende oplossing.

Aan het begin van het productieproces staat de oogst, de zogenoemde campagne. Deze begint in Midden-Europa meestal medio september en duurt 80 tot 110 dagen. In de afzonderlijke stappen van de suikerproductie vinden verschillende vloeibare processen plaats, zoals het transport van het snijsel-/sapmengsel naar de extractietoren of het transport van de in water opgeloste suikerkristallen Suikerproductie van raap naar dunsap Suikerproductie van raap naar dunsap Suikerproductie van sapindikking naar suiker Suikerproductie van sapindikking naar suiker

Deze complexe processtappen van de suikerproductie vereisen individuele systeemoplossingen en technologisch volgroeide producten. Bij het transport van de vaste stoffen houdende media en verdikkingsstoffen, die bij de suikerproductie moeten worden getransporteerd, wordt vooral de KWP, een horizontale, radiaal gedeelde centrifugaalpomp in procesuitvoering toegepast.

Extra informatie

Paul Gerritse

Name

Paul Gerritse

Phone

workPhone:
+31 20 4079800
faxFax:
+31 20 4079801
cellGSM:
+31 6 55811704