Speelsgewijs speciale processen beheersen

Het veelomvattende productaanbod van KSB is ideaal afgestemd op totale proceseisen en biedt ook voor speciale processen optimale  pompen en afsluiters. Van de productie van biobrandstoffen via de productie van levensmiddelen en oppervlaktetechniek tot suikerproductie en besneeuwen – voor KSB is geen uitdaging teveel

Veelzijdig toepasbaar: KSB producten voor speciale processen

KSB - Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling

KSB producten zorgen in de staalindustrie voor de waterkoeling van onderdelen en voor het verpompen en circuleren van media voor rookgassenzuivering. Bovendien zijn de pompen optimaal geschikt voor hogedruk-bewerkingen en voor het transport van media die met vaste stoffen zijn verontreinigd.

Oppervlaktebehandeling to Oppervlaktebehandeling
LSA img

Steriele procestechniek

Centrifugaalpompen van KSB staan niet alleen voor een maximum aan kwaliteit, maar ook voor de hoogste veiligheid. Daarom lenen ze zich bij uitstek voor de steriele procestechniek in de farmaceutische industrie. Het brede productaanbod voldoet  zowel aan individuele klantenwensen alsook aan speciale toepassingen.

Steriele procestechniek to Steriele procestechniek
KSB pompen en afsluiters met op de achtergrond de skipiste

Besneeuwen

KSB biedt economische oplossingen en systemen voor het totale proces van het besneeuwen: van de waterwinning tot de automatische besturing van wintersportinstallaties. Profiteer van individueel advies, bewezen producten en veelomvattende 24uurs service.

Besneeuwen to Besneeuwen
Vitacast voor een brouwerij

Dranken- en voedingsmiddelenindustrie

Hygiënisch, steriel en veilig: pompen en afsluiters van KSB staan garant voor hoogwaardige, hygiënische materialen. Geschikt voor CIP-toepassingen en probleemloos steriliseerbaar – optimale voorwaarden voor het handhaven van de hoge hygiënestandaards in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie.

Dranken- en voedingsmiddelenindustrie to Dranken- en voedingsmiddelenindustrie
KSB pompen & afsluiters voor biobrandstoffen

Biobrandstoffen

KSB pompen zijn ideaal geschikt voor de meest uiteenlopende procesfasen van de biodiesel- en bioethanol-productie (biobrandstoffen) – of het nu gaat om verestering, methanolbehandeling en destillatie, fermentatie of spoelingbehandeling.

Biobrandstoffen to Biobrandstoffen
Suiker, suikerproductie, centrifugaalpomp, KSB

Suikerproductie

Pompen en afsluiters van KSB kunnen in de veeleisende  suikerproductie nauwkeurig en betrouwbaar iedere transporttaak aan. Zo zorgen bij voorbeeld de zacht afdichtende vlinderkleppen Isoria en de pompserie KWP in de kristallijne suikerproductie voor een efficiënt en veilig bedrijf.

Suikerproductie to Suikerproductie
Extra informatie
Eta en ik

Eta en ik, onafscheidelijk

Dagelijks komen wij met de Eta in aanraking, zonder dat we het merken. 

Of het nou gaat om de koffie met een klontje suiker, of u zich bevindt in geklimatiseerde ruimtes, in het zwembad óf bij u thuis. Eta is er altijd bij.

meer to Eta en ik, onafscheidelijk
Kontakt tea_original

Neem contact op met uw KSB-adviseur!

Wij informeren u graag over alle KSB-producten voor uw toepassingen.

vind uw adviseur to Neem contact op met uw KSB-adviseur!
KSB Pumps and Automation

Catalogus Pumps and Automation

Download hier de catalogus "Pumps - Automation 2020"

Pumps and Automation14 MB
Valves, Actuators, Automation 2018

Catalogus Valves - Actuators - Automation

download hier de catalogus "The range of Valves 2020"

Valves - Actuators - Automation12 MB