De centrifugaalpomp van de toekomst

Wat staat ons te wachten in het jaar 2025

Bent u geïnteresseerd in de toekomstige technische ontwikkelingen van centrifugaalpompen?

KSB organiseert op verschillende plaatsen in het land ontbijt- en lunchsessies. Deze sessies duren 1 ½ uur waarin KSB tijdens het ontbijt of de lunch u in ca 45 minuten bijpraat over de ontwikkelingen van de waterpomp en welke technische innovaties er al zijn en welke er nog aan komen.

Nu hebben wij bijvoorbeeld al een PumpMeter en Cloud-toepassingen voor onderhoud. Kom naar een van onze bijeenkomsten als u wilt weten hoe de toekomst eruitziet.

Mis dit niet, in korte tijd bent u weer helemaal op de hoogte.

De lunch- en ontbijtsessies vinden plaats in de onderstaande steden (exacte locaties volgen later) of, indien gewenst, bij u op locatie.

Schrijf u nu in! VOL=VOL

Voor 24 november (Rotterdam) kunt u zich helaas niet meer inschrijven. 

Voor welke datum wilt u inschrijven?

meerdere antwoorden mogelijk

KSB Nederland B. V. gegevensbescherming

Extra informatie
Etanorm, Etaline, Etabloc

Pomp inruilen?

U wilt de modernste pomptechniek? Techniek die ook nog eens 5 jaar lang gegarandeerd wordt? Dan heeft KSB een aanbod waardoor u ongetwijfeld in vuur en vlam raakt. Lever nu uw oude waternormpomp in (van een ander merk), stap over op één van de pompen uit de Eta-serie van KSB en ontvang 20% korting!

Meer to Pomp inruilen?
Eta-Familie Teaser_welcomeMediumLsTn

De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.

Met een niet te evenaren standaard product- en serviceverscheidenheid zetten de Eta-centrifugaalpompen van KSB de wereld in beweging. Voor alle waterpompen van de Eta-familie geldt: altijd de beste hydrauliek in (bijna) oneindig veel mogelijkheden.

meer to De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.
Eta en ik

Eta en ik, onafscheidelijk

Dagelijks komen wij met de Eta in aanraking, zonder dat we het merken. 

Of het nou gaat om de koffie met een klontje suiker, of u zich bevindt in geklimatiseerde ruimtes, in het zwembad óf bij u thuis. Eta is er altijd bij.

meer to Eta en ik, onafscheidelijk