Inruilactie ETA-pompen

U wilt de modernste pomptechniek? Techniek die ook nog eens 5 jaar lang gegarandeerd wordt? Dan heeft KSB een nu een perfect aanbod voor u.

Modernste techniek

De Eta-serie waternormpompen van KSB presteert in alle opzichten als beste. Een energiezuinige, efficiënte krachtpatser. Groots in prestaties, bescheiden van afmeting. Een pompserie van topkwaliteit. Niet voor niets leveren wij deze pompen tijdens de eta-actie met een garantieperiode van maar liefst 5 jaar! Topkwaliteit waar je voor uit durft te komen. Dat is de Eta-serie. En met niet minder dan 43 verschillende pomptypes is er altijd wel een Eta-pomp die op uw toepassing aansluit. Of het nu gaat om industriële toepassingen, gebouwentechniek of water- en energievoorziening – de Eta staat voor u klaar.

Top-pomp met topkorting

De aanschaf van Eta-pompen wordt nu wel heel aantrekkelijk. De 5-jarige garantie wordt namelijk gecombineerd met een inruilkorting van maar liefst 20%. Korting die het hele jaar door blijft gelden en waar u van profiteert bij inlevering van uw oude waternormpomp van een ander merk. Dat is nog eens een pomp met een hoog rendement!
Zeker als u bedenkt dat iedere Eta een waaierdiameter heeft die exact op het optimale bedrijfspunt is afgestemd. Er is dus altijd wel een Eta die bij u past. Doe dus mee! Lees hier de voorwaarden.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?

Bel ons (020-4079800) of vul hier uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

KSB Nederland B. V. gegevensbescherming

Extra informatie
New content item

Voorwaarden Eta-inruilactie

Lever uw oude waternormpomp in van een ander merk, vervang deze door een Eta-pomp en ontvang 20% korting!

Lees de voorwaarden.

meer to Voorwaarden Eta-inruilactie
New content item

Lezing: de pomp van de toekomst

KSB organiseert op verschillende plaatsen in het land ontbijt- en lunchsessies. Deze sessies duren 1 ½ uur waarin KSB tijdens het ontbijt of de lunch u in ca 45 minuten bijpraat over de ontwikkelingen van de waterpomp en welke technische innovaties er al zijn en welke er nog aan komen.
Meld u nu aan!

Wat staat ons te wachten in het jaar 2025? to Lezing: de pomp van de toekomst
Eta-Familie Teaser_welcomeMediumLsTn

De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.

Met een niet te evenaren standaard product- en serviceverscheidenheid zetten de Eta-centrifugaalpompen van KSB de wereld in beweging. Voor alle waterpompen van de Eta-familie geldt: altijd de beste hydrauliek in (bijna) oneindig veel mogelijkheden.

meer to De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.