Bij ons klopt de chemie

Het lekkagevrije transport van chemische stoffen alsook tal van bepalingen stellen hoge eisen aan een chemiepomp en de materialen die hiervoor worden gebruikt. Daarom heeft KSB -zeker voor de chemische industrie- de doelstelling  om de hoogste kwaliteit te combineren met veiligheid en voorop te blijven lopen met nieuwe en verder ontwikkelde chemiepompen en afsluiters.

Elements of success: MegaCPK, Magnochem, Ecochem Non-Seal De beproefde pompseries werden met de unieke KSB knowhow en de onvergelijkbare ervaring op het gebied van de chemie verder ontwikkeld. Volledig op de toekomst gerichte technologieën zorgen voor maximale veiligheid bij iedere toepassing. Na de bestseller MegaCPK breidt KSB het portfolio uit met de veelzijdig toepasbare magneetkoppelingspomp Magnochem en opent daarmee nieuwe toepassingsgebieden. Benieuwd naar het derde element? Binnenkort komt u meer te weten!

Naar de productcatalogus

Voordelen van de centrifugaalpomp MegaCPK van KSB

MegaCPK

De centrifugaalpomp MegaCPK is een unieke combinatie van energie-efficiëntie, talrijke varianten en bedrijfszekerheid. De beproefde pomp heeft aan de basis gestaan van een groot aantal normen en wordt met name toegepast voor het transport van agressieve vloeistoffen in de chemische en petrochemische industrie.

meer to MegaCPK
Magnochem centrifugaalpomp met magneetkoppeling

Magnochem

De verder ontwikkelde centrifugaalpomp met magneetkoppeling is door KSB optimaal aan de huidige eisen van de markt en behoeften van de klanten aangepast.

meer to Magnochem
Isoria-Tea_listMediumTn

ISORIA

Betrouwbaar en absoluut dicht: de onderhoudsvrije en robuuste vlinderklep Isoria van het merk AMRI van KSB is de ideale vlinder- en regelafsluiter voor alle industriële toepassingen.

meer to ISORIA
Extra informatie
Kontakt tea_original

Neem contact op met uw KSB-adviseur!

Wij informeren u graag over alle KSB-producten voor uw toepassingen.

vind uw adviseur to Neem contact op met uw KSB-adviseur!