Industrietechniek op het hoogste niveau – met KSB-Pompen en -afsluiters

Industriepompen en industrieafsluiters van KSB zijn geschikt voor nagenoeg alle toepassingen in de industrietechniek en werken ook onder de meest ongunstige omstandigheden op het hoogste veiligheidsniveau.

Innovatieve industrietechniek en hoogste bedrijfszekerheid

Of het nu gaat over standaard pompen, pakkingbusloze pompen, onderwatermotorpompen, membraanafsluiters of vlinderkleppen – het hoogst moderne, technisch volgroeide productenspectrum van KSB voor de industrietechniek voldoet aan vrijwel alle eisen van industriële processen. Bovendien werken de krachtige industrieafsluiters en industriepompen efficiënt, duurzaam en milieuvriendelijk.

KSB-producten voor de industrietechniek kunnen veelzijdig worden toegepast. Farmacie, dranken- en levensmiddelenindustrie, bescherming tegen brand, besneeuwen, suikerproductie - het is slechts een greep uit de veelomvattende toepassingsmogelijkheden in de industrietechniek. Daar komt nog een maximum aan kwaliteit en vermogen bij. Want industriepompen en industrieafsluiters van KSB zijn ook tegen de zwaarste uitdagingen bestand: extreme temperaturen, hoge drukken, agressieve, corrosieve of vaste deeltjes bevattende vloeistoffen - KSB-producten zorgen altijd voor een soepel en gelijkmatig bedrijf. Betrouwbaar, veilig en duurzaam.

Naar de productcatalogus

Eta-Familie Teaser_welcomeMediumLsTn

De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.

Met een niet te evenaren standaard product- en serviceverscheidenheid zetten de Eta-centrifugaalpompen van KSB de wereld in beweging. Voor alle waterpompen van de Eta-familie geldt: altijd de beste hydrauliek in (bijna) oneindig veel mogelijkheden.

meer to De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.
Movitec hogedrukpomp

De hogedruk inlinepomp Movitec

De Movitec is dankzij de grote hoeveelheid varianten als hogedruk inlinepomp de optimale oplossing voor onze klanten in de verschillende toepassingsgebieden.

meer to De hogedruk inlinepomp Movitec
Voordelen van de centrifugaalpomp MegaCPK van KSB

MegaCPK

De centrifugaalpomp MegaCPK is een unieke combinatie van energie-efficiëntie, talrijke varianten en bedrijfszekerheid. De beproefde pomp heeft aan de basis gestaan van een groot aantal normen en wordt met name toegepast voor het transport van agressieve vloeistoffen in de chemische en petrochemische industrie.

meer to MegaCPK
Magnochem centrifugaalpomp met magneetkoppeling

Magnochem

De verder ontwikkelde centrifugaalpomp met magneetkoppeling is door KSB optimaal aan de huidige eisen van de markt en behoeften van de klanten aangepast.

meer to Magnochem
BOA-H Absperrventile mit Faltenbalg

BOA-H-klepafsluiters

Onderhoudsvrij en bedrijfszeker: door een bijzondere constructie beloven afsluiters BOA-H minimale warmteverliezen en behalen ze een optimale energie-efficiëntie.

meer to BOA-H-klepafsluiters
SISTO Teaser_welcomeMediumLsTn

Membraanafsluiter SISTO-C – voor de hoogste eisen aan hygiëne en steriliteit

De membraanafsluiter SISTO-C is ideaal geschikt voor de toepassing op  hygiënische en steriele gebieden van de dranken- en levensmiddelenindustrie en farmacie.

meer to Membraanafsluiter SISTO-C – voor de hoogste eisen aan hygiëne en steriliteit
Automatiseringsoplossingen_pic

KSB-automatiserings-oplossingen voor afsluiters

KSB ontwikkelt en verkoopt een breed aanbod aan intelligente positieregelingen en bedieningen voor open/gesloten toepassingen, die procesgegevens regelen, afsluiters aansturen of hun regelprestatie verhogen.

meer to KSB-automatiserings-oplossingen voor afsluiters
PumpMeter

PumpMeter en POC

PumpMeter van KSB meet alle belangrijke bedrijfsgegevens van uw pompen en toont aan of de pomp optimaal werkt. Als de PumpMeter optimaliseringspotentieel meldt, dan is het verstandig om een Pump Operation Check (POC) uit voeren.

meer to PumpMeter en POC
Extra informatie
Industrie 4.0 - Pompen van de wereldwijd leidende fabrikant KSB

Industrie 4.0 – met de toekomst hebben wij ervaring

Door digitalisering en intelligente netwerken worden installaties flexibeler, efficiënter en veiliger gedurende het bedrijf. Profiteer vandaag al van de baanbrekende oplossingen van KSB voor Smart Industry.

meer to Industrie 4.0 – met de toekomst hebben wij ervaring

CAD tekeningen in BIM catalogs

Op zoek naar CAD tekeningen van onze producten? Kijk in de BIM catalogs en zoek op productnaam.

CAD tekeningen op BIMcatalogs.net
Eta en ik

Eta en ik, onafscheidelijk

Dagelijks komen wij met de Eta in aanraking, zonder dat we het merken. 

Of het nou gaat om de koffie met een klontje suiker, of u zich bevindt in geklimatiseerde ruimtes, in het zwembad óf bij u thuis. Eta is er altijd bij.

meer to Eta en ik, onafscheidelijk
Kontakt tea_original

Neem contact op met uw KSB-adviseur!

Wij informeren u graag over alle KSB-producten voor uw toepassingen.

vind uw adviseur to Neem contact op met uw KSB-adviseur!
KSB Pumps and Automation

Catalogus Pumps and Automation

Download hier de catalogus "Pumps - Automation 2018"

Pumps and Automation7 MB
Valves, Actuators, Automation 2018

Catalogus Valves - Actuators - Automation

download hier de catalogus "Valves - Actuators - Automation 2018"

Valves - Actuators - Automation6 MB