Alle componenten in één overzicht: met het innovatieve regelsysteem BOA-Systronic®

Bespaar tot 70 procent aan energie en kosten door consequente systeemcontrole – BOA-Systronic® maakt het mogelijk.

Met BOA-Systronic® worden uw hoogefficiënte KSB-circulatiepompen volgens de installatiegrafiek bedreven – door een echt op de behoefte afgestemde bedrijfswijze van de pomp. Zo kunnen door consequente systeemcontrole extra voordelen worden benut. Daarnaast worden de hydraulische verhoudingen in verwarmings-, koelings- en ventilatiecircuits geoptimaliseerd.

Het pompen-afsluiter-regelsysteem BOA-Systronic® optimaliseert het energietransport – onafhankelijk van de actuele pompentechnologie. De systematische analyse van alle aan het proces deelnemende componenten en hun betrekking tot het regelcircuit maken een lastafhankelijke gereduceerde capaciteit en opvoerhoogte van de pomp mogelijk

Tegelijkertijd vermindert de teruglooptemperatuur in de installatie. Op die wijze kunnen extra bedrijfskosten voor de aan het proces deelnemende pompen dalen en de warmte- en koudeproductie worden verbeterd. Met behulp van KSB benut u dus het hydraulische besparingspotentieel optimaal.

BOA-Systronic®

Zo werkt BOA-Systronic®

Het innovatieve regelsysteem BOA-Systronic® van KSB bestaat uit een besturingseenheid, een meet- en twee regelafsluiters, die in tegenstelling tot conventionele oplossingen nauw met een circulatiepomp samenwerken.  Bij bedrijf met een gereduceerde teruglooptemperatuur wordt minder koud retourwater toegevoegd. De te verpompen waterhoeveelheid wordt daardoor minder. Hiermee verpompt de pomp alleen nog het noodzakelijke warme water in plaats van overwegend koud retourwater. En daarmee dalen de energiekosten. 

Wat kunt u concreet besparen?

Bereken met onze interactieve kostencalculator uw volledige individuele besparingen met het regelsysteem BOA-Systronic®. Download hier de kostencalculator.
Na het downloaden alle bestanden uitpakken op uw harde schijf. Open in de map "Software-paket" het bestand "BOA-Auslegung.exe" en klik op de button "Anlage simulieren". 

Wilt u meer weten over de BOA-Systronic® van KSB?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Extra informatie
BOA-Systronic®

BOA-Systronic

Bespaar tot 70 procent aan energie en kosten door consequente systeemcontrole – BOA-Systronic® maakt het mogelijk.

meer to BOA-Systronic
BOA-Systronic

BOA-Systronic – berekeningsvoorbeelden

Aan de hand van drie projecten wordt aangetoond in hoeverre de inzet van BOA-Systronic zinvol is.

meer to BOA-Systronic – berekeningsvoorbeelden

Zoekt u geschikt software voor uw automatisering?

KSB stelt u een software-pakket voor de service en inbedrijfname van uw automatiseringstechniek ter beschikking. 

meer to Zoekt u geschikt software voor uw automatisering?