Optimaliseer uw installatie met de innovatieve automatiserings- en aandrijvingsoplossingen van KSB

Voor nieuwe installaties of uitbreidingen in bestaande installaties levert KSB de passende automatiseringstechniek die gekoppeld kan worden aan een gebouwbeheerssysteem of besturingssysteem.

Maak gebruik van de intelligente KSB-automatisering om pompen en bijbehorende installatiedelen te controleren om het tot nu toe verborgen energiebesparingspotentieel te benutten. Deze op maat afgestemde systeemoplossingen van KSB leiden tot een energie-efficiënt bedrijf van uw installatie en zorgen voor bedrijfszekerheid en installatiebeschikbaarheid.

KSB Sonolyzer

Nu KSB Sonolyzer® ontdekken en downloaden!

Meer informatie over en downloadmogelijkheden voor KSB Sonolyzer® - de eerste app, die kan horen of er energie bespaard kan worden.

meer to Nu KSB Sonolyzer#!®!# ontdekken en downloaden!
PumpMeter

PumpMeter en POC

PumpMeter van KSB meet alle belangrijke bedrijfsgegevens van uw pompen en toont aan of de pomp optimaal werkt. Als de PumpMeter optimaliseringspotentieel meldt, dan is het verstandig om een Pump Operation Check (POC) uit voeren.

meer to PumpMeter en POC
De aandrijvingsinnovatie voor pompen. De KSB SuPremE®-IE5*-motor

KSB SuPremE®-motoren

De toerengeregelde KSB SuPremE® IE5-motoren werken als een energiedieet. energiebesparingen tot 70%, hoge rendementsvoordelen over het hele werkgebied, maar ook de duurzame en robuuste constructie zullen u overtuigen.

meer to KSB SuPremE#!®!#-motoren
Stijging van het rendement van pomp: PumpDrive

PumpDrive

Door pompen uit te breiden met de frequentieregelaar PumpDrive wordt verborgen besparingspotentieel aangesproken. Door het flexibele systeem is inbouw altijd probleemloos mogelijk.

meer to PumpDrive

Zoekt u geschikt software voor uw automatisering?

KSB stelt u een software-pakket voor de service en inbedrijfname van uw automatiseringstechniek ter beschikking. 

meer to Zoekt u geschikt software voor uw automatisering?
Automatiseringsoplossingen_pic

KSB-automatiserings-oplossingen voor afsluiters

KSB ontwikkelt en verkoopt een breed aanbod aan intelligente positieregelingen en bedieningen voor open/gesloten toepassingen, die procesgegevens regelen, afsluiters aansturen of hun regelprestatie verhogen.

meer to KSB-automatiserings-oplossingen voor afsluiters
Extra informatie
FluidFuture

Energie besparen met FluidFuture®

Wij optimaliseren in vier stappen de energie-efficiëntie van uw installatie. Het beoordelen van het complete hydraulische systeem leidt tot de hoogste besparingen.

Nu besparingspotentieel benutten to Energie besparen met FluidFuture#!®!#
New content item

KSB Guard - Ontdek vroegtijdig veranderingen en voorkom storingen

Uitval van een pomp verstoort het bedrijf; zeer frequente onderhoudsintervallen leggen ook beslag op hulpmiddelen en vergen tijd. KSB Guard helpt u het probleem te voorkomen met de onregelmatigheidsdetector door ieder uur metingen te doen.

KSB Guard to KSB Guard - Ontdek vroegtijdig veranderingen en voorkom storingen
energie-efficientie_headerImage

Brochure FluidFuture

Nederlandstalig

Brochure FluidFuture609 KB