KSB-pomptechniek maakt van water een beleving

Zo wordt een recreatiepark een bezoekersmagneet: KSB-pomptechniek zorgt voor spectaculaire effecten in waterinstallaties. Omdat de pompen en afsluiters hoge belastingen ondergaan, wordt de beste kwaliteit gevraagd.

Pretpark-img

Pompen en afsluiters van KSB transporteren niet alleen water op bepaalde locaties, maar ze bewerkstelligen spannende effecten, die de bezoekers in pretparken fascineren.

De inzet in pretparken stelt hoge eisen aan de pomptechniek. Pompen en afsluiters ondergaan vaak extreme belastingen en moeten in continubedrijf kunnen standhouden. Hun inzet in waterinstallatie kent vele kanten: ze realiseren het circuleren en opvoeren van water. Ze wekken golven, draaikolken of fonteinen op.

De machines die worden toegepast in waterinstallaties moeten bovendien een hoge mate aan betrouwbaarheid en veiligheid bezitten. Wat dat betreft kan veilig worden vertrouwd op de pomptechniek van KSB. De technologie en kwaliteit van de producten wordt al tientallen jaren in de dagelijkse praktijk bewezen. KSB pompen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn in hoge mate belastbaar en ze werken efficiënt en betrouwbaar.

Pomptechniek Op Maat: een totaalpakket bij KSB

Met een diepgewortelde kennis van pomptechniek, is KSB in staat een echte totaaloplossing te bieden: vanaf een kundig advies, planning en selectie tot aan het in bedrijf nemen van het betreffende pompsysteem.

Een wereldwijd Servicenetwerk en het op de specifieke situatie passende Engineering Services waarborgen het storingsvrije bedrijf van een installatie.

Know-how en speciale Engineering Services voor een optimaal partnerschap

KSB verenigt uitgekiende pomptechniek van topniveau met een intensieve aandacht voor de klant. Dat omvat een uitvoerig advies en diensten in de segmenten:

  • Hydrauliek- en waterslagberekeningen
  • Economische analysen
  • Optimalisering van installaties
  • CFD-simulatie en fysieke modelonderzoeken tot aan de uitvoering ervan
  • Installatiemanagement
  • In bedrijf nemen

Deze KSB producten worden toegepast in recreatieparken

Amacan
Amacan
Amarex KRT
Amarex KRT
Amaline
Amaline
Amamix
Amamix
Sewatec
Sewatec
Etanorm
Etanorm
Multitec
Multitec
UPA
UPA
Extra informatie

CAD tekeningen in BIM catalogs

Op zoek naar CAD tekeningen van onze producten? Kijk in de BIM catalogs en zoek op productnaam.

CAD tekeningen op BIMcatalogs.net
cyclus wateroplossingen

Een circuit. Een oplossing. Watertechniek van KSB.

Zich inzetten voor zuiver water – dat doet KSB wereldwijd: KSB-pompen zuiveren de watervoorziening in het Russische St. Petersburg of reinigen vuilwater in de grootste zuiveringsinstallatie van Azië.

meer to Een circuit. Een oplossing. Watertechniek van KSB.
FluidFuture Link_original

FluidFuture®

Wij geven al onze energie zodat u energie bespaart: FluidFuture® analyseert de installatie en vindt uw besparingspotentieel – voor meer energie-efficiëntie en minder kosten. 

Meer informatie over FluidFuture®
Brochure-SB_water_original

Uw succes is ons doel

Alles in één hand: totaaloplossingen van KSB.
Overtuig uzelf van ons complete aanbod pompen, afsluiters, aandrijvingen en automatiseringsoplossingen voor de werkterreinen water, afvalwater, industrie, en gebouwentechniek.

Download Brochure