De nieuwe Ama-Drainer-Box Mini – veelzijdig, betrouwbaar en modern

De Ama-Drainer-Box Mini is een bedrijfszekere, automatische en compacte opvoerinstallatie voor vuilwater (bovenvloervariant) in een modern jasje.

Opvoerinstallatie van vuilwater van KSB: Ama-Drainer-Box Mini
De nieuwe opvoerinstallatie van KSB: Ama-Drainer-Box Mini
Opvoerinstallatie van vuilwater van KSB: Ama-Drainer-Box Mini
Ama-Drainer-Box Mini met standaardpomp Ama-Drainer N
Opvoerinstallatie van vuilwater van KSB: Ama-Drainer-Box Mini
Ama-Drainer-Box Mini met standaardpomp Ama-Drainer N


Bij deze kant-en-klaar-aansluitbare opvoerinstallatie voor vuilwater levert KSB de box en de pomp tezamen. Ook een doucheaansluiting is bij de standaardlevering inbegrepen, waardoor de opvoerinstallatie snel en simpel te installeren is.

De geïntegreerde actief-koolstoffilter met overloopbeveiliging belucht de box en voorkomt daardoor onaangename luchtjes.

In de box bevindt zich de standaardpomp Ama-Drainer N 301 SE en een terugslagklep, die voorkomt dat de persleiding leeg loopt. Voor agressieve media is er de speciale materiaalvariant van de „C-uitvoering“.

De voordelen van de Ama-Drainer-Box Mini

Plaatsbesparend

Door de compacte bouwwijze is de Ama-Drainer-Box Mini ruimtebesparend opstelbaar onder de wasbak. Ook bevestiging aan de wand is probleemloos mogelijk. De nieuwe opvoerinstallaties voor vuilwater worden gekenmerkt door een modern ontwerp met een huis in driehoekvorm en een geringe bouwhoogte. De installaties zien er aantrekkelijk uit en zijn daarnaast ruimtebesparend, stabiel en eenvoudig schoon te houden.

Bedrijfszeker

De vuilwateropvoerinstallatie is vanwegen zijn driehoekvorm en geringe inbouwhoogte standvast en trillingsarm. De robuuste, onderhoudsvrije dompelpomp Ama-Drainer N zorgt voor een storingvrij bedrijf.

Esthetisch

Dankzij het moderne design met verdekte kabelinvoer is de vuilwateropvoerinstallatie optisch aantrekkelijk.

Flexibel inzetbaar

De Ama-Drainer-Box Mini is flexibel inzetbaar omdat de aansluitdiameters DN 50, DN 32 en 40 door een zelfdichtende rubberen mof mogelijk zijn. De persleiding kan naar keuze links of rechts uit het verzamelreservoir worden gevoerd.

De vlotterschakelaar is op twee schakelniveaus (normaal- en doucheaansluiting) instelbar. Dat bespaart kosten voor extra accesoires.

Maak ook kennis met de grotere variant, onze robuuste Ama-Drainer Box voor bovenvloer- en ondervloeropstelling.

Extra informatie
New content item

Opvoerinstallatie voor vuilwater

Ama-Drainer-Box voor vuilwaterafvoer wordt toegepast voor de automatische vuilwaterafvoer van terreinen en gebouwen onder het terugstroomniveau van het riool

Ama-Drainer-Box to Opvoerinstallatie voor vuilwater
Ama-Drainer (dompelpomp)

Moderne dompelpomp met de hoogste capaciteit

Absoluut dicht en veilig: De moderne dompelpomp Ama-Drainer N van KSB bereikt grote vermogens en de hoogste rendementen door geoptimaliseerde hydrauliek en motoren.

Ama-Drainer N to Moderne dompelpomp met de hoogste capaciteit