Wij staan er wél!

VSK_original

Wist u dat wij, in tegenstelling tot de meeste pompenleveranciers, wél op de vakbeurs VSK aanwezig zijn? Als u meer over HVAC-pompen wilt weten, kunt u alleen bij ons terecht.

Wellicht een reden voor u om een bezoek aan onze stand te brengen.
Onze stand (nr. E040) vindt u in hal 8.

Een andere reden zou kunnen zijn dat wij dit jaar hele interessante acties op de stand hebben.

U kunt natuurlijk ook zomaar langskomen om onze producten te bekijken onder het genot bijvoorbeeld van een kop koffie. .

Een overzicht van wat u bij ons kunt verwachten:

  • Nieuwe klanten willen wij graag kennis laten maken met onze natloper-circulatiepomp Calio. Heeft u een coupon via e-mail ontvangen? Kom op de stand langs om deze te valideren. (bekijk hier de actievoorwaarden)
  • Bestaande klanten zijn wij dankbaar voor het vertrouwen in KSB. Met hen willen wij ook graag in gesprek en zullen ook u een passend en interessant aanbod doen voor de volgende Calio-bestelling.
  • Net als 2 jaar geleden hebben wij de KSB BMW i8 uit de garage gehaald en op onze stand gezet. Laat een foto maken van uzelf met de BMW i8 óf met de Mega-Calio die op onze stand staat te pronken.
  • Social Media win-actie. Maak een selfie met de BMW i8 of de Calio, tag ons op Facebook of LinkedIn en wie weet wint u wel een mooie KSB-Dopper.

Meld u hier aan voor uw gratis toegang.

Wij zien u graag op de stand!

Mocht u nu al vragen hebben, neem dan alvast contact met ons op per e-mail of bel ons (020 4079800) en vraag naar de afdeling Gebouwentechniek. Wij staan u graag te woord.

Uw KSB-VSK-team:

Ronald van Vuure
Allan Kaestner
Dirk Gol
Maurice Rentinck
Jeroen Hijstek

Extra informatie
New content item

Voorwaarden Calio-actie

 

Klik hier voor de actie-voorwaarden

meer to Voorwaarden Calio-actie
Verwarmingspomp Calio als ideale partner in complexe gebouwen

KSB enige HVAC-pompleverancier op VSK

Als enige HVAC-pompleverancier neemt KSB Nederland deel aan de vakbeurs VSK die van 4 t/m 7 februari 2020 wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht.

meer