BOA-H – de duurzaam veilige klepafsluiter met balg

Absolute bedrijfszekerheid en energie-efficiëntie – dat garandeert de klepafsluiter BOA-H. Minimale warmteverliezen worden bereikt door het korte en eenvoudig te isoleren bovendeel

BOA-H Absperrventile mit Faltenbalg De klepafsluiter BOA-H met balg is volledig onderhoudsvrij en is geschikt voor toepassing in de industrie, gebouwentechniek en energiecentrales alsook in de scheepsbouw. De afsluiter is ideaal voor duurzame toepassing en behaalt bij een goede smoorfunctie uitstekende doorstroomwaarden.

Balg, regelconus, kroonconus – zo zorgt KSB voor de hoogste veiligheid

  • De balg in de klepafsluiter BOA-H is bij geheel geopende afsluiter geïsoleerd en daardoor beschermd tegen drukstoten. Zelfs bij extreem hoge piekdrukken wordt op die manier de hoogst mogelijke veiligheid geboden.
  • De beproefde smoorconus combineert uitstekende doorstroomwaarden met een goede smoorfunctie.
  • Een nieuwe zittinggeleide kroonconus is geschikt voor extreem veeleisende toepassingen en is dankzij  zijn uitvoering van verenstaal trillingsdempend.

Energie-efficiëntie, eenvoudige bediening – de voordelen van de klepafsluiter

Geoptimaliseerde uitvoering van nodulair gietijzer voor hoge temperaturen
De best mogelijke materiaalcombinatie en het ontbreken van kunststof delen zorgen ook bij de hoogste temperaturen voor optimale processen.

Betere energie-efficiëntie van de installatie
Minimale warmteverliezen door kort en eenvoudig te isoleren bovendeel.

Hoge veiligheid en langere levensduur van de balg
Door geïsoleerde balg bij geheel geopende afsluiter, is de balg beschermd tegen drukstoten; de balg is aan de spindel gelast, waardoor er geen trillingen worden overgedragen van de conus op de balg.

Zeer goed bedieningscomfort
De klepafsluiter beschikt bij alle nominale diameters seriematig over een klepstandindicatie met slagbegrenzing en vastzetinrichting. Het gekleurde geleidesysteem voorkomt verwarring bij uitwisseling. Uitvoering van en afdichting aan de kegel zijn buiten de isolatie zichtbaar.

Eén afsluiter -  twee functies
Afsluit- en smoorfunctie in één afsluiter door serie smoorconussen tot nominale diameter 100.

Geringe onderhoudskosten
De conus is verwisselbaar, de uitwisseling van het complete bovendeel is daarom niet nodig.

Extra informatie
FluidFuture Link_original

FluidFuture®

Wij geven al onze energie zodat u energie bespaart: FluidFuture® analyseert de installatie en vindt uw besparingspotentieel – voor meer energie-efficiëntie en minder kosten. 

Meer informatie over FluidFuture®