De toekomst is begonnen – verwarming en koeling van KSB: de enige totaalaanbieder voor de HVAC

Voor de eerste keer ooit is er nu een aanbieder die beschikt over een compleet productportfolio voor verwarming en koeling (HVAC) – KSB is in staat om hiermee elke uitdaging aan te gaan of praktijkeis te vervullen.

Een echt compleet programma voor verwarming en koeling vindt u alleen bij KSB. Pompen, afsluiters, automatisering en aandrijvingen van KSB zijn uitgerust met innovatieve, richtingbepalende technologie. Ze vormen een basis voor perfect op elkaar afgestemde, hoogefficiënte systemen voor vrijwel alle denkbare HVAC toepassingen, alsmede de bijbehorende Servicediensten.

Uw voordeel voor de GebouwenTechniek in de segmenten verwarming en koeling (HVAC)  in één overzicht

KSB als totaalaanbieder

Met een optimaal voor de gebruiker afgestemde portfolio voor verwarming en koeling dat bestaat uit hoogefficiënte pompen, betrouwbare afsluiters en innovatieve automatiserings- of aandrijfoplossingen heeft KSB een nieuwe stap gezet naar de toekomst.  U, onze klant, kunt profiteren van de nieuwste generatie aan totaaloplossingen voor het segment HVAC waarmee in elk toepassingsgebied – van eengezinswoningen tot luchthavens- de hoogste efficiency gegarandeerd is.

Producten voor verwarming en koeling

Perfect toegerust voor de meest uiteenlopende eisen: zo presenteert KSB een omvangrijk programma pompen,  afsluiters, automatisering en aandrijvingen voor HVAC toepassingen. Bij KSB vindt u de juiste uitrusting voor grotere gebouwen alsmede voor hoogbouw (winkels, kantoren en appartementen) of luchthavens en voor gespreide stationsgebouwen. Maar ook voor een- of tweegezinswoningen biedt KSB de juiste pompen en afsluiters voor HVAC. Deze systemen werken bijzonder efficiënt en helpen u energie te besparen.

De eerste ultrasone meet- en strangregelafsluiter ter wereld: BOA-Control  KSB BOA-Control: meet- en strangregelafsluiter met ultrasone techniek BOA-Control: meet- en strangregelafsluiter met ultrasone techniek

De meet- en strangregelafsluiter BOA-Control van KSB is wereldwijd de eerste en enige afsluiter met geïntegreerde ultrasoon-sensoren. Dat brengt veel voordelen met zich mee.

Meer

KSB Etaline

Nieuwe inlinepomp Etaline met nieuwe PumpDrive Eco

Voldoet nu al aan de stand van 2017: het nieuwe pompaggregaat Etaline met PumpDrive Eco, PumpMeter en SuPremE®-motor is het efficiëntste magneetvrije pompaggregaat ter wereld.

meer to Nieuwe inlinepomp Etaline met nieuwe PumpDrive Eco
Verwarmingspomp Calio S voor de ongecompliceerde toepassing in een- of meergezinswoningen

Calio S – circulatiepomp, eenvoudige inbouw, zeer compact

Compact, hoogefficiënt en vooral: zo eenvoudig! De verwarmingspomp Calio S voor één- en meergezinswoningen.

Calio S to Calio S – circulatiepomp, eenvoudige inbouw, zeer compact
Etanorm PumpDrive met KSB SuPremE-motor

Waternormpomp Etanorm met nieuwe PumpDrive Eco

Etanorm, ‘s werelds meest verkochte waternormpomp werkt nog efficiënter met de nieuwe toerenregeling PumpDrive Eco.

meer to Waternormpomp Etanorm met nieuwe PumpDrive Eco
Afsluiter BOAX-SF

Vlinderafsluiters BOAX-S en BOAX-SF

Flexibel inzetbaar en onderhoudsvrij in bedrijf: dat kenmerkt de KSB afsluiters BOAX-S en BOAX-SF. Bovendien helpen ze bij het verlagen van de energiekosten van verwarmingssystemen.

meer to Vlinderafsluiters BOAX-S en BOAX-SF
Afsluiter BOA-Compact

BOA-Compact en BOA-SuperCompact - klepafsluiters

Afsluiten en smoren bij minimale afmetingen: afsluiters BOA-Compact/-SuperCompact zijn vanwege hun constructie ruimtebesparend, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

meer to BOA-Compact en BOA-SuperCompact - klepafsluiters
BOA-H Absperrventile mit Faltenbalg

BOA-H-klepafsluiters

Onderhoudsvrij en bedrijfszeker: door een bijzondere constructie beloven afsluiters BOA-H minimale warmteverliezen en behalen ze een optimale energie-efficiëntie.

meer to BOA-H-klepafsluiters
New content item

BOA-Control: de eerste ultrasone meet- en strangregelafsluiter ter wereld

De meet- en strangregelafsluiter BOA-Control van KSB is wereldwijd de eerste met innovatieve ultrasoon-techniek direct op de afsluiter. Dat brengt veel voordelen met zich mee.

BOA Control to BOA-Control: de eerste ultrasone meet- en strangregelafsluiter ter wereld
Extra informatie
Kontakt tea_original

Neem contact op met uw KSB-adviseur!

Wij informeren u graag over alle KSB-producten voor uw toepassingen.

vind uw adviseur to Neem contact op met uw KSB-adviseur!

De hele portfolio in een overzicht

KSB biedt perfect op elkaar afgestemde totaaloplossingen voor het bereik verwarming, koeling en ventilatie. Laat u Informeren over de veelvoudige toepassingsgebieden.

KSB productcatalogus

In onze productcatalogus treft u de complete productportfolio en de toepassingsmogelijkheden voor onze pompen en afsluiters.

Naar de productcatalogus
Pomp op massaveersysteem tegen trillingen

Geluid en trillingen bij pompen

Download hier het KSB-artikel over "Geluid en trillingen bij pompen" uit TVVL Magazine december 2015

Geluid en trillingen bij pompen2 MB