Waternormpomp Etanorm met PumpDrive Eco - het ijzersterke vervolg

Etanorm, de meest toegepaste waternormpomp ter wereld, was altijd al een richtingbepalend product. In combinatie met de nieuwe toerenregeling PumpDrive Eco bepaalt de Etanorm een nieuw niveau voor de gehele branche.

Etanorm PumpDrive met KSB SuPremE-motor Meer energie besparen dankzij de nieuwe PumpDrive Eco en een nog verder verbeterde hydrauliek

KSB's Etanorm, een echte klassieker die zich gedurende vele tientallen jaren heeft bewezen, is nu nog verder geoptimaliseerd. Teneinde installaties in de branche verwarming, koeling en luchtbehandeling efficiënter te maken, zet KSB in op de combinatie van waternormpomp Etanorm met de nieuwe PumpDrive Eco.
Bij deze individuele toerenregeling wordt het toerental van de pompaandrijving snel, precies en traploos aangepast aan de daadwerkelijke behoefte. Bovendien heeft KSB de hydrauliek van de Etanorm verbeterd, zodat energiebesparingen kunnen worden bereikt tot 7000 kWh per jaar. Dat reduceert niet alleen de uitstoot van CO2 maar spaart tevens veel kosten bij de gebruiker

.

Veelvoudige klassieker: betrouwbaar en bedrijfszeker

Het Etanorm concept is over vele jaren zodanig gerijpt, dat KSB klanten absoluut kunnen vertrouwen op de uitstekende eigenschappen van deze wereldwijd genormeerde pomp.
Ook in combinatie met de nieuwe toerenregeling PumpDrive Eco is de Etanorm overtuigend in betrouwbaar en zeker functioneren, die zichtbaar wordt in een rustige loop en uitstekende aanzuigeigenschappen.
Reeds vandaag overtreft Etanorm met de nieuwe PumpDrive Eco internationale normen zoals de ErP energie-efficiëntienormen voor 2015.

Zijn veelzijdigheid maakt de Etanorm uniek in zijn soort: hij is standaard verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en materialen, dus optimaal aangepast voor verschillende toepassingsgebieden. Door een veelvoud aan flexibele gebruiksmogelijkheden is Etanorm met de nieuwe PumpDrive derhalve een vaste deelnemer in vele industriële processen, in de watervoorziening en ook bij energievoorziening en in de gebouwentechniek.

Alle voordelen van de waternormpomp Etanorm met PumpDrive Eco in één overzicht

Hoge energie-efficiëntie
Een hogere energie-efficiëntie dankzij verbeteringen van de pomphydrauliek en toerenregeling met PumpDrive Eco.

Voldoet aan internationale energienormen
Door gerealiseerde rendementsverhogingen worden al op dit moment de internationale eisen vervuld, zoals de strenge Europese ErP energie-efficiëntienormen voor 2015.

Energiekostenreductie door automatisering
Durch einen drehzahlgeregelten Betrieb und die Kombination mit einem Hocheffizienzmotor können Strom und Kosten deutlich gespart werden.

Grote bedrijfszekerheid
Miljoenvoudig bewezen geringe vibraties en rustige loop, gekamerde pomphuispakkingen en een grote betrouwbaarheid bij van buitenaf komende belastingen.

Veelzijdigheid
Grote materiaalkeuze voor een optimale aanpassing aan het te verpompen medium. Het grote, fijn getrapte grafiekenraster is door de toevoeging van extra pompgrootten voor kleine capaciteiten nog extra uitgebreid.

Servicevriendelijkheid
Korte levertijden, eenvoudige montage en een lichte demontage van de pomp.

Extra informatie
Eta-Familie Teaser_welcomeMediumLsTn

De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.

Met een niet te evenaren standaard product- en serviceverscheidenheid zetten de Eta-centrifugaalpompen van KSB de wereld in beweging. Voor alle waterpompen van de Eta-familie geldt: altijd de beste hydrauliek in (bijna) oneindig veel mogelijkheden.

meer to De Eta-centrifugaalpompen zetten de wereld in beweging.
PumpDrive Teaser_original

De nieuwe PumpDrive: flexibele toerenregeling voor de hoogste efficiëntie

Toerenregeling is pas het begin – want de PumpDrive beschikt over talrijke pompfuncties die de energiebesparingen nog verder zullen laten stijgen en de bedrijfszekerheid verhogen.

meer to De nieuwe PumpDrive: flexibele toerenregeling voor de hoogste efficiëntie
FluidFuture Link_original

FluidFuture®

Wij geven al onze energie zodat u energie bespaart: FluidFuture® analyseert de installatie en vindt uw besparingspotentieel – voor meer energie-efficiëntie en minder kosten. 

Meer informatie over FluidFuture®