Onderzoek voor de hoogste kwaliteit – KSB ontwikkelt efficiënt ideale oplossingen

Moderne pompen en afsluiters, die aan de eisen van de markt voldoen, moeten zuinig met energie omgaan en de levenscycluskosten laag houden. Specialisten van KSB ontwikkelen daarvoor economisch ideale oplossingen.

Ingenieurdienstleistungen Om optimaal tegemoet te komen aan de behoeften van de klant, analyseren experts van KSB continu de eisen van de markt t.a.v. stromingstechniek, materiaaltechniek en automatiseringstechniek. 

Zij gebruiken de kennis van de ontwikkeling van de hydrauliek om de stromingstechniek voortdurend te verbeteren en zo het energieverbruik van de pompen en afsluiters steeds verder te verlagen. KSB past daarvoor computerondersteunde simulatiemethodes toe. Deze leveren gedetailleerde informatie over de complexe stromingsprocessen in een pomp.

Innovatieve materiaaltechniek verlaagt de levenscycluskosten

Bovendien hecht KSB grote waarde aan hoogwaardige materialen. Om de kwaliteit van de materialen constant te verbeteren, werken specialisten van KSB samen met onderzoekinstituten en universiteiten. Met behulp van moderne analyse alsmede metallografische en mechanisch-technologische onderzoekmethoden ontwikkelt KSB nieuwe materialen en technologieën.

Extra informatie

Contact

Name

Jan Kamps

Phone

workPhone:
0031 (0)20 4079840
faxFax:
0031 (0)20 4079802

CAD tekeningen in BIM catalogs

Op zoek naar CAD tekeningen van onze producten? Kijk in de BIM catalogs en zoek op productnaam.

CAD tekeningen op BIMcatalogs.net
Solar Power en_original

Brochure Solar Power

Solutions for Concentrated Solar Power.

Brochure Solar Power3 MB
Renewable energies en_original

Application brochure Renewable energies

Energy. Natural. Endless.

Application brochure Renewable energies1 MB