Milieubewust en efficiënt – KSB als sterke partner voor afvalwatertechniek

Pompen, afsluiters en systemen van KSB staan voor de verantwoordelijke taak met afvalwater. Van het transport via de reiniging tot de afvoer – KSB producten voor de afvalwatertechniek zijn betrouwbaar.

KSB zorgt dankzij langjarige ervaring in de afvalwatertechniek voor vlotte procesverlopen bij het transport van industrieel, gemeentelijk en huishoudelijk afvalwater.
Hoogste efficiëntie, product- en servicekwaliteit zijn bij KSB daarbij even belangrijk als de omzichtige omgang met de natuur. Daarvoor staan bijvoorbeeld de bewezen KSB afvalwaterpompen, afsluiters en systemen voor de toepassing in afvalwaterzuiveringen, -gemalen, bezinkinstallaties en biogasinstallaties.
Ook in de beveiliging tegen hoog water bieden pompen, afsluiters en systemen van KSB de noodzakelijke zekerheid.
 

Extra informatie

CAD tekeningen in BIM catalogs

Op zoek naar CAD tekeningen van onze producten? Kijk in de BIM catalogs en zoek op productnaam.

CAD tekeningen op BIMcatalogs.net
cyclus wateroplossingen

Een circuit. Een oplossing. Watertechniek van KSB.

Zich inzetten voor zuiver water – dat doet KSB wereldwijd: KSB-pompen zuiveren de watervoorziening in het Russische St. Petersburg of reinigen vuilwater in de grootste zuiveringsinstallatie van Azië.

meer to Een circuit. Een oplossing. Watertechniek van KSB.
WW_segmentbroschuere

Download

We Chart a Responsible Course

Download3 MB
FluidFuture Link_original

FluidFuture®

Wij geven al onze energie zodat u energie bespaart: FluidFuture® analyseert de installatie en vindt uw besparingspotentieel – voor meer energie-efficiëntie en minder kosten. 

Meer informatie over FluidFuture®
Brochure-SB-Afvalwater_original

Uw succes is ons doel

Alles in één hand: totaaloplossingen van KSB.
Overtuig uzelf van ons complete aanbod pompen, afsluiters, aandrijvingen en automatiseringsoplossingen voor de werkterreinen water, afvalwater, industrie, en gebouwentechniek.

Download Brochure