KSB als betrouwbare partner in de beveiliging tegen hoog water

De door en door ontwikkelde techniek van KSB is ideaal geschikt voor de beveiliging tegen hoog water. De modernste pompen zorgen voor een optimaal peilbeheer van door hoog water bedreigde gebieden.

Flood_Control_img

Jaar na jaar worden honderdduizenden mensen het slachtoffer van overstromingen als rivieren buiten hun oevers treden. KSB helpt daarbij woon- en werkgebieden te beschermen en levens te behouden. Daarvoor staat bijvoorbeeld de bemalingspomp Amacan: deze voert per uur verscheidene kubieke meters water af en is zo ideaal geschikt voor het peilbeheer van met hoog water bedreigde gebieden.

Verticale schachtpompen Amacan

Slank en krachtig – de verticale schachtpomp Amacan van KSB

Schachtpompen van het type Amacan worden in de afvalwaterbehandeling en voor het beheer en bemaling van oppervlaktewateren toegepast. Ondanks de compacte, slanke constructie is elke dompelpomp extreem krachtig.

meer to Verticale schachtpompen Amacan – slank en krachtig in de afvalwaterbehandeling
Extra informatie

CAD tekeningen in BIM catalogs

Op zoek naar CAD tekeningen van onze producten? Kijk in de BIM catalogs en zoek op productnaam.

CAD tekeningen op BIMcatalogs.net
cyclus wateroplossingen

Een circuit. Een oplossing. Watertechniek van KSB.

Zich inzetten voor zuiver water – dat doet KSB wereldwijd: KSB-pompen zuiveren de watervoorziening in het Russische St. Petersburg of reinigen vuilwater in de grootste zuiveringsinstallatie van Azië.

meer to Een circuit. Een oplossing. Watertechniek van KSB.
WW_segmentbroschuere

Download

We Chart a Responsible Course

Download3 MB
FluidFuture Link_original

FluidFuture®

Wij geven al onze energie zodat u energie bespaart: FluidFuture® analyseert de installatie en vindt uw besparingspotentieel – voor meer energie-efficiëntie en minder kosten. 

Meer informatie over FluidFuture®
Brochure-SB-Afvalwater_original

Uw succes is ons doel

Alles in één hand: totaaloplossingen van KSB.
Overtuig uzelf van ons complete aanbod pompen, afsluiters, aandrijvingen en automatiseringsoplossingen voor de werkterreinen water, afvalwater, industrie, en gebouwentechniek.

Download Brochure