KSB op Social Media

Een overzicht van de verschillende social media-activiteiten van KSB Nederland en de KSB-groep.

KSB gebruikt deze platforms om informatie, video's en foto's met u te delen en u een blik te laten werpen in de KSB-wereld.

We zouden het fijn vinden als u actief deelneemt aan onze social media activiteiten en we kijken uit naar uw commentaar!

Facebook Ext. Link_original

Facebook

Spannende verhalen over pompen en afsluiters, buitengewone ervaringen en tips van experts - dit alles kunt u aan den lijve ondervinden op onze officiële Facebook-pagina "KSB Company". Dompel u onder in de wereld van de techniek en wissel ideeën uit met KSB!

Ontdek hier meer
Twitter Ext. Link_original

Twitter

Het laatste nieuws in korte en precieze informatie: de microbloggingservice verbindt de "Twitteraars" met de KSB-wereld in real time. KSB publiceert productnieuws, foto's en links naar films en vakartikelen. Daarnaast verwijst "@KSBcompany" naar industrie-nieuws.

Ontdek hier meer (Engelstalig)
LinkedIn Ext Link_original

LinkedIn

Het platform voor zakelijke netwerken heeft een sterke inhoudelijke kant: technische details en verbindingen zijn interessant. Met een overweldigend aantal lezers uit de branche slaagt KSB Nederland erin een vakkundige uitwisseling tussen experts mogelijk te maken.

Ondek hier meer
Youtube Ext. Link_original

YouTube

Films en animaties laten je de ingenieurskunst vanuit een heel ander perspectief beleven. Wie neemt een kijkje achter de schermen van locaties, tot in het hart van toepassingen, of observeert stromingssimulaties voor energiezuinige pompen en aggregaten?? KSB toont dit alles en nog veel meer op het officiële YouTube-kanaal "KSB Company".

Ontdek hier meer
Extra informatie