Persberichten

Of het nu om actuele persfoto´s of om de meest recente persberichten gaat: KSB ondersteunt journalisten graag zo goed mogelijk en biedt daarom voortdurend actuele persinformatie.

Persinformatie van KSB is in chronologische volgorde beschikbaar. U kunt hier een keuze maken voor:

 • Technical press
 • Regionale pers
 • Dagbladpers
 • Financiële pers

De persfoto’s zijn in drukwerkkwaliteit en zijn in het betreffende persbericht opgenomen. Vragen worden uiteraard graag beantwoord door uw KSB-contactpersoon.

 1. Supercompacte hoogefficiënte motor met geïntegreerde frequentieregelaar

  22-kW reluctantiemotor toont mogelijkheden

  KSB heeft 2017 afgesloten met de presentatie van een supercompacte, hoogefficiënte motor met geïntegreerde frequentieregelaar.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. Uw industriële afvalwaterzuivering goed geregeld

  New content item

  Gebundelde expertise van KSB, Danfoss en Endress+Hauser

  Op 6 en 8 februari 2018 slaan KSB, Danfoss en Endress+Hauser de handen ineen bij de organisatie van het seminar ‘Uw industriële waterzuivering goed geregeld’. Het seminar wordt achtereenvolgens georganiseerd in het Philips PSV Stadion te Eindhoven (6 februari) en de Johan Cruijff Arena in Amsterdam (8 februari).

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 3. Vitacast met SuPremE IE5 motor op Drinktec 2017

  pomp voor voedingsmiddelen Vitacast

  KSB is de ideale partner voor vloeibaar transport in de food-, drank- en farmaceutische industrie. Als enige leverancier in de wereld biedt KSB efficiënte all-in oplossingen vanaf het begin van een project over alle fases van de levenscyclus van het systeem.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 4. Aporis: Vlinderklep voor langeafstandstransport van water

  KSB Aporis

  Als aanvulling op het bestaande programma vlinderkleppen heeft KSB de nieuwe dubbel-excentrische vlinderkleppen van de serie Aporis met een zachte dichting (elastomeer) op de markt gebracht.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 5. Movitec H(S)I: compacte hogedrukpomp voor de installatiebouw

  Movitec H(S)I

  KSB heeft het leveringsprogramma compacte hogedrukpompen van de serie Movitec verder uitgebreid. Nieuw in het programma is de Movitec H(S)I die speciaal voor horizontale opstelling is ontwikkeld.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 6. KSB Nederland IECEx-gecertificeerd voor reparatie van Ex-pompen

  IECEx-certificatie

  KSB Nederland (Zwanenburg en Heinenoord) is door DEKRA gecertificeerd voor het uitvoeren van reparaties aan Ex-pompen. De IECEx-certificering geldt voor reparaties aan zowel eigen fabricaat pompen als pompen van derden.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs

In den Ergebnissen blättern

Extra informatie