Pers

Of het nu om actuele persfoto´s of om de meest recente persberichten gaat: KSB ondersteunt journalisten graag zo goed mogelijk en biedt daarom voortdurend actuele persinformatie.

Persinformatie van KSB is in chronologische volgorde beschikbaar. U kunt hier een keuze maken voor:

 • Technical press
 • Regionale pers
 • Dagbladpers
 • Financiële pers

De persfoto’s zijn in drukwerkkwaliteit en zijn in het betreffende persbericht opgenomen. Vragen worden uiteraard graag beantwoord door uw KSB-contactpersoon.

 1. Aporis: Vlinderklep voor langeafstandstransport van water

  KSB Aporis

  Als aanvulling op het bestaande programma vlinderkleppen heeft KSB de nieuwe dubbel-excentrische vlinderkleppen van de serie Aporis met een zachte dichting (elastomeer) op de markt gebracht.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. Movitec H(S)I: compacte hogedrukpomp voor de installatiebouw

  Movitec H(S)I

  KSB heeft het leveringsprogramma compacte hogedrukpompen van de serie Movitec verder uitgebreid. Nieuw in het programma is de Movitec H(S)I die speciaal voor horizontale opstelling is ontwikkeld.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 3. KSB Nederland IECEx-gecertificeerd voor reparatie van Ex-pompen

  IECEx-certificatie

  KSB Nederland (Zwanenburg en Heinenoord) is door DEKRA gecertificeerd voor het uitvoeren van reparaties aan Ex-pompen. De IECEx-certificering geldt voor reparaties aan zowel eigen fabricaat pompen als pompen van derden.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 4. Opmerkelijke inruilactie met zomervoordeel

  Waternormpompen Etaline, Etabloc, Etanorm

  KSB is gestart met een inruilactie rondom waternormpompen. Bij inruil van een waternormpomp van een ander merk tegen een nieuwe pomp uit KSB’s Eta-serie, wordt deze tot 31 december geleverd met een garantieperiode van maar liefst 5 jaar. De verlengde garantieperiode wordt gecombineerd met de inruilkorting van 20%.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 5. UPAchrom 100: nieuwe 4-inch RVS bronpomp

  UPAchrom100

  KSB heeft een nieuwe serie bronpompen op de markt gebracht. De nieuwe UPAchrom-100-serie leent zich voor watervoorzienings- en bevloeiingstoepassingen alsook voor gebruik in kleinere systemen voor daling van het grondwaterpeil.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 6. MyFlow Drive: nieuwe aandrijvingen zorgen voor minder complexiteit in pompvarianten

  MyFlow Drive

  Op de Hannover Messe (24 t/m 28 april 2017) presenteert KSB een nieuwe, slimme aandrijfoplossing voor ongeregelde pompen.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs

In den Ergebnissen blättern

Extra informatie