Pers

Of het nu om actuele persfoto´s of om de meest recente persberichten gaat: KSB ondersteunt journalisten graag zo goed mogelijk en biedt daarom voortdurend actuele persinformatie.

Persinformatie van KSB is in chronologische volgorde beschikbaar. U kunt hier een keuze maken voor:

 • Technical press
 • Regionale pers
 • Dagbladpers
 • Financiële pers

De persfoto’s zijn in drukwerkkwaliteit en zijn in het betreffende persbericht opgenomen. Vragen worden uiteraard graag beantwoord door uw KSB-contactpersoon.

 1. KSB viert 140-jarig bestaan

  KSB viert 140-jarig bestaan

  Op 18 september jl. bestond pompen- en afsluiterproducent KSB 140 jarig. In 1871 startten de oprichters Johannes Klein, Friedrich Schanzlin en Jakob August Becker en 12 medewerkers op een deel van het huidige bedrijfsterrein in Frankenthal de productie.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. Monitoringunit voor pompen

  pumpmeter-announcement_original

  KSB Nederland heeft een nieuwe, economische monitoringunit voor pompen op de markt gebracht. De nieuwe unit met de benaming PumpMeter omvat drukopnemers en een meet- en analyse-eenheid, die op de pomp is bevestigd. Het apparaat registreert de grootheden zuigdruk, einddruk, verschildruk en opvoerhoogte.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 3. Drinkwaterpompen voor New York

  drinking-water-pumps-new-york_original

  KSB heeft recent een order van vijf grote onderwatermotorpompen uitgeleverd. De nieuwe pompen worden toegepast voor het leegpompen en droog houden van het beroemde New Yorkse Delaware aquaduct, zodat de tunnel kan worden gerenoveerd.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 4. Bespaar tot 90 procent op stroomkosten

  riotronic-ish-2011-announcement_original

  KSB introduceerde op de ISH 2011 een nieuwe onderhoudsvrije, hoog-efficiënte busmotorpomp met traploze verschildrukregeling. De internationale vakbeurs ISH 2011 werd van 15 t/m 19 maart 2011 in Frankfurt gehouden.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs

In den Ergebnissen blättern

Extra informatie