Opmerkelijke inruilactie met zomervoordeel

KSB is gestart met een inruilactie rondom waternormpompen. Bij inruil van een waternormpomp van een ander merk tegen een nieuwe pomp uit KSB’s Eta-serie, wordt deze tot 31 december geleverd met een garantieperiode van maar liefst 5 jaar. De verlengde garantieperiode wordt gecombineerd met de inruilkorting van 20%.

De inruilkortingsactie bereikt tijdens de zomermaanden een extra hoogtepunt met de zomeractie. Geïnteresseerden die het formulier op de actiepagina invullen, dingen mee naar de KSB BBQ workshop en daarmee naar de Big Green Egg BBQ, die onder de deelnemers aan de barbecue-workshop wordt verloot. Meer informatie over de actie is te vinden op de speciale actiepagina van de website van KSB www.ksb.nl/eta-actie.

Centraal in de zomer-inruilactie staat de Eta-serie van KSB. Deze ‘klassieker’ heeft zich al in tientallen jaren en duizenden installaties bewezen maar wordt nog steeds door KSB verder geperfectioneerd. Met 1,5 miljoen exemplaren in bedrijf is de Eta-pomp de meest verkochte waterpomp. En met niet minder dan 43 verschillende pomptypes is er voor iedere toepassing wel een Eta-pomp.

De Eta-pompen kunnen door 2-, 4- of 6-polige motoren worden aangedreven. Elke door KSB gebouwde Eta-pomp krijgt bovendien zijn eigen, exact op het optimale bedrijfspunt afgestemde waaierdiameter. Dat zorgt voor bijzonder goede rendementen en een energie-efficiëntie die nu al voldoet aan toekomstige (wettelijke) eisen op energiegebied (ErP).

Door hun veelzijdigheid zijn de Eta-pompen een vaste waarde in veel industriële toepassingen, de gebouwentechniek, de watervoorziening alsook bij de energievoorziening. Eta-pompen zijn maatgevend als het om beschikbaarheid en service gaat: nieuwe producten en reservedelen zijn snel leverbaar, eenvoudige montage en demontage maken de pompen servicevriendelijk.

>>Actiepagina 

Waternormpompen Etaline, Etabloc, Etanorm Waternormpompen Etaline, Etabloc, Etanorm © KSB

Alle berichten

Extra informatie

Downloads

De foto('s) en de tekst van dit artikel stellen wij beschikbaar om te downloaden.