persarchief 2014

Hier vindt u alle persberichten die in 2014 zijn uitgegeven.

Pressearchiv Pic

 1. Nieuwe elektromotoren besparen drie miljoen kWh

   Productie SuPremE-motor in KSB-fabriek Halle

  Naar aanleiding van de DENEFF-onderscheiding voor de door KSB ontwikkelde synchrone reluctantiemotor SuPremE onderstreept de pompen- en afsluiterproducent eens te meer het grote besparingspotentieel, waarin de IE4-motoren ten opzichte van de meest toegepaste asynchrone IE2-motoren verschilt.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. Nieuwe KSB-vlinderklep met dubbele functie

  KSB Dualis

  KSB brengt onder de seriebenaming Dualis een nieuwe vlinderklep op de markt, die tevens als terugslagklep kan fungeren. De klep wordt geleverd met de nominale diameters van DN 500 tot DN 1400 en is ontworpen voor de drukklassen PN 6 tot PN 40.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 3. Nieuwe magneetgekoppelde pomp voor de procestechniek

  Magnochem

  De vernieuwde serie, die 52 pompgroottes omvat, onderscheidt zich vooral door een  grote capaciteit per pompgrootte en daarbij een zeer laag energieverbruik.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 4. KSB op de beurs IFAT 2014

  KSB transportsysteem voor afvalwater AmaDS3

  Op de beurs IFAT 2014 in München presenteert zich KSB Aktiengesellschaft, Frankenthal als totaalaanbieder van pompen en systemen voor watertransport, waterbehandeling, vuilwaterafvoer, afvalwatertransport alsook afvalwaterbehandeling.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 5. KSB-motor SuPremE onderscheiden met prijs voor energie-efficiëntie

  vorlage_pressemitteilung_original

  Het Duitse ondernemingsinitiatief DENEFF heeft recent de juryprijs aan KSB toegekend. Voor een gezelschap van 250 deelnemers prees het college van experts de door KSB ontwikkelde synchrone reluctantiemotor ‘SuPremE’ als meest overtuigende innovatie op het gebied van energie-efficiëntie.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 6. KSB brengt nieuwe generatie Etabloc blokpompen

  jongste generatie van het pomptype Etabloc

  KSB brengt de nieuwste versie van de al sinds decennia succesvolle Etabloc blokpompen op de markt. De verbeterde versie omvat 43 pompgrootten, die worden aangedreven door 2- of 4-polige motoren.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs

In den Ergebnissen blättern

Extra informatie