persarchief 2012

Hier vindt u alle persberichten die in 2012 zijn uitgegeven.

Pressearchiv Pic

 1. Pompen verhogen efficiëntie van windenergie-installaties

  KSB op de beurs Husum WindEnergy2012

  Producent van pompen en afsluiters KSB heeft recent een serie producten en services voor producenten en leveranciers van windenergie-installaties gepresenteerd tijdens de vakbeurs “Husum Windenergy 2012”.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 2. Nieuw systeem verlaagt kosten ontzilting zeewater

  Salino

  Begin 2013 brengt KSB een nieuwe, compacte unit voor de ontzilting van zeewater op basis van omgekeerde osmose op de markt. Het nieuwe systeem met de benaming ‘SALINO Pressure Center’ bestaat uit een axiaalzuigerpomp en een axiaalzuigermotor, die op een gemeenschappelijke as werken. De door membraanterugslag aangedreven axiaalzuigermotor kan zo zijn energie direct op de pompas overdragen.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 3. KSB toonde op SMM 2012 maritieme programma met indrukwekkende pompen en afsluiters

  KSB SMM

  Op de internationale maritieme vakbeurs SMM 2012, die begin september in Hamburg werd gehouden, presenteerde KSB pompen, afsluiters alsmede controle- en besturingssystemen, die bestemd zijn voor toepassing op uiteenlopende scheepstypen. Deze variëren van tankers voor het vervoer van vloeibaar gas, vrachtschepen en zandzuigers tot passagiersschepen.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 4. Nieuwe mixer voor biogasinstallaties

  Amaprop 1000

  KSB heeft een nieuwe mixer met dompelmotor voor toepassing in de biogasproductie en de afvalwaterbehandeling geïntroduceerd. De nieuwe Amaprop 1000 is te gebruiken als aanvullende mixer, als breker van drijvend slib en als doorstromingsversneller. De mixer kan in combinatie met grotere mixers worden ingezet of zelfstandig werken.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 5. Proces Innovatie Prijs 2012

  Winnaar_PIP_Publieksprijs

  De Proces Innovatie Prijs (publieksprijs) van de vakbeurs Industrial Processing is in de wacht gesleept door KSB Nederland met de SuPremE-motor.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs
 6. KSB op BRAU Beviale 2012

  Vitacast levensmiddelenpomp KSB

  KSB zal op de Brau Beviale 2012 zijn omvangrijke assortiment pompen en afsluiters voor hygiënische toepassingen in de levensmiddelenindustrie presenteren. De internationale vakbeurs, 's werelds belangrijkste beurs voor de drankenindustrie,  zal van 13 tot 15 november a.s. in Neurenberg worden gehouden.

  meer zu KSB geht auf Wachstumskurs

In den Ergebnissen blättern

Extra informatie