Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheid

Wij willen graag uw mening!

KSB Nederland houdt binnenkort een digitaal klanttevredenheidsonderzoek. U als klant vormt onze hoogste prioriteit en het is ons doel om voortdurend te werken aan het verbeteren van onze producten en diensten. Daarvoor hebben we uw hulp nodig in de vorm van eerlijke en open feedback. Wat doen wij goed en waar bent u niet zo tevreden over?

De klanttevredenheidsenquête zal aan een willekeurige steekproef van onze klanten worden gestuurd. Als u de enquête ontvangt, vragen wij u vriendelijk om even de tijd te nemen om ons uw waardevolle mening te geven. Door dat te doen helpt u ons om u in de toekomst beter te helpen.

Uw antwoorden zullen anoniem en vertrouwelijk worden behandeld en met de antwoorden van de overige deelnemers worden samengevat in een eindrapport.

Indien u vragen heeft over het onderzoek, bel dan met Iris Moens (020 4029897) of Jolanda Blom (020 4079898).

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene voorwaarden KSB

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB