Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij KSB

Corporate Social Responsibility is bij KSB de gewoonste zaak van de wereld. Bij alle bedrijfsactiviteiten zet KSB zich in voor het milieu en voor de verstandige omgang met de omgeving en mensen.

Zo vult KSB dagelijks haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in:

Global Compact

KSB is lid van het ’Global Compact’ initiatief van de Verenigde Naties voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Milieubeleid

KSB onderschrijft de doelstellingen van het Kyoto-protocol en richt zich bij alle producten en technologieën op de hoogste energie-efficiëntie. Bovendien zijn de werkprocessen en de werkomgeving bij KSB zodanig vormgegeven dat zo min mogelijk energie en grondstoffen worden gebruikt. KSB is gecertificeerd volgens ISO 14001.

Veiligheid en gezondheid op de werkplek

Voor optimale arbeidsomstandigheden heeft KSB een eigen EHS-beleid (Environmental Health and Safety) ontwikkeld en worden nationale en internationale standaarden nageleefd. KSB is gecertificeerd volgens OHSAS 18001 en VCA.

Sociale betrokkenheid

KSB wil een bijdrage leveren aan het oplossen van sociale problemen. Deze betrokkenheid is breed en varieert van onderwijs- en milieuprojecten tot ondersteuning van vrijwilligersorganisaties.

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene leveringsvoorwaarden KSB NL

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB