Routebeschrijving naar KSB Zwanenburg

Vanuit Amsterdam volgt u de N200 naar Halfweg. In Halfweg (verkeerslichten) volgt u de borden Halfweg/Zwanenburg-Oost. Over de brug (Ringvaart) gaat u linksaf richting Lijnden. Voorts de wit/blauwe KSB (aan de lantaarnpalen) volgen.

Vanuit Haarlem (A200) neemt u de afslag Zwanenburg. Over de brug (Ringvaart) gaat u linksaf en rijdt rechtdoor langs de volgende brug in Zwanenburg. Voorts de wit/blauwe KSB-bordjes (aan de lantaarnpalen) volgen.

Vanuit de richting Utrecht (A2) of vanuit de richting Rotterdam / DenHaag (A4), neemt u de afslag “Badhoevedorp” (afrit 7), vervolgens bij de rotonde rechtsaf en bij de T-splitsing rechtsaf richting Hoofddorp/Zwanenburg. Bij de verkeerslichten in Boesingheliede rechtsaf richting Zwanenburg. In Zwanenburg de wit/blauwe KSB-bordjes (aan de lantaarnpalen) volgen

KSB Nederland BV
Wilgenlaan 68
1161 JN Zwanenburg
Tel. +31 (0)20 4079800
Fax. +31 (0)20 4079801

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene leveringsvoorwaarden KSB NL

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB