KSB – een internationaal concern

Met een omzet van circa 2,2 miljard euro behoort KSB tot de belangrijkste aanbieders van pompen, afsluiters en systemen. Wereldwijd zetten meer dan 16.000 medewerkers zich in voor de beste service en hoogste productkwaliteit.

KSB is gespecialiseerd in pompen, afsluiters en systemen voor de gebouwentechniek, de industrie, de water- en afvalwatersector, energiesector en de mijnbouw. Voor al deze terreinen biedt KSB een omvangrijk pakket servicediensten en produceert complete hydraulische systemen.

Sinds de oprichting in 1871 is KSB gestaag gegroeid. Tegenwoordig is het concern op alle continenten vertegenwoordigd met vestigingen, productielocaties, werkplaatsen en servicecentra.

KSB stelt zich uitgebreid voor op
www.ksb.com

ContentPicture_Research_img

Onderzoek

Innovatieve producten en concepten zijn het resultaat van de wereldwijde inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van de KSB Groep. De kracht van KSB ligt in de hydrauliek, materiaaltechniek en automatisering. (-> Engelstalig)

KSB groep to Onderzoek
ContentPicture_Purchasing_img

Inkoop

Productiemateriaal, investeringgoederen en C-delen worden voor alle productielocaties en vestigingen centraal ingekocht. Daarbij wordt nauw samengewerkt met geselecteerde leveranciers. (-> Engelstalig)

Inkoop to Inkoop
ContentPicture_History_img

Groep historie

De successtory van KSB begint in 1871 met een klein bedrijf in Frankenthal. Vandaag de dag is het bedrijf een wereldconcern. Een overzicht van de geschiedenis van KSB AG. (-> Engelstalig)

Groep historie to Groep historie
ContentPicture_Corpor_Governance_img

Bedrijfsvoering

Verantwoordelijke bedrijfsvoering en –controle staan bij KSB hoog genoteerd. Daarom is de Duitse Corporate Governance Kodex maatgevend voor KSB. (-> Engelstalig)

Bedrijfsvoering to Bedrijfsvoering
ContentPicture_Investor-Relations_img

Investor relations

KSB opereert sinds 1887 als naamloze vennootschap en is sinds 1895 aan de beurs genoteerd. De belangrijkste informatie over KSB in één overzicht. (-> Engelstalig)

Investor Relations to Investor relations
ContentPicture_Strategy_img

Strategie, organisatie, bedrijfscultuur

KSB heeft duidelijke doelstellingen: duurzame, winstgevende groei realiseren en in attractieve markten tot de belangrijkste aanbieders van pompen, afsluiters en systemen behoren. De KSB-strategie en de vertaling ervan. (-> Engelstalig)

Strategie, organisatie, bedrijfscultuur to Strategie, organisatie, bedrijfscultuur
Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene leveringsvoorwaarden KSB NL

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB