De successtory van KSB Nederland

KSB Nederland is volop in beweging en staat synoniem voor innovatie én traditie. Van oprichting tot de meest recente productnoviteit – de geschiedenis van KSB Nederland in vogelvlucht:

KSB Nederland is in 1958 opgericht als dochteronderneming van de KSB-groep en als opvolging van het toenmalige "Technisch Bureau voor Nederland". Dit handelsagentschap behartigde al vanaf 1919 de belangen van KSB in Nederland.

In 1964 werd de vestiging in Zwanenburg in gebruik genomen. In eerste instantie als service-/reparatiewerkplaats waar ook pompen werden samengebouwd. In 1992 volgde in Zwanenburg de nieuwbouw van het KSB kantoorgebouw. Sindsdien is de leidende positie verder uitgebouwd met innovatieve producten en hoogwaardige service.

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene leveringsvoorwaarden KSB NL

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB