Merken en producten van KSB Nederland

Onder de paraplu „KSB“ valt een omvangrijk aantal merknamen, die garant staat voor kwaliteitsproducten en diensten van het KSB-concern. De merken van KSB Nederland in vogelvlucht:

Het merk KSB staat voor pompen, afsluiters en systemen maar ook voor service en klantspecifieke totaaloplossingen. Naast het paraplumerk KSB worden de volgende merknamen door KSB Nederland op de Nederlandse markt gebracht.

De merken van KSB

AMRI logo

Vlinderafsluiters

Onder het label AMRI verhandelt KSB afsluiters. Deze worden toegepast in de gebouwentechniek, de industrie en in de water- en energietechniek. Tot de AMRI producten behoren pneumatische, hydraulische en elektrische actuators en stuur- en regelsystemen.

sisto logo

Membraanafsluiters

Onder het label SISTO verhandelt KSB membraanafsluiters. Deze vervullen afsluitfuncties in de gebouwentechniek, industrie-, water-, en energietechniek. Voor de steriele procestechniek inclusief biotechnologie biedt KSB onder deze merknaam speciale afsluiters aan.

MIL logo

Regelafsluiters

Onder de naam MIL levert KSB regelafsluiters van het Indische dochterbedrijf MIL Controls Ltd.

ITUR logo

Pompen en brandbeveiligingsystemen

Onder het merk ITUR produceert KSB ITUR SPAIN, S.A. pompen dat gebruikt worden op schepen evenals brandbeveiligingsystemen voor gebouwentechniek en industrie.

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene leveringsvoorwaarden KSB NL

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB