KSB in Nederland

KSB Nederland B.V. is in 1958 gesticht als dochteronderneming van het moederbedrijf, als opvolging van het toenmalige „Technisch Bureau voor Nederland“. Dit handelsagentschap had vanaf 1919 de belangen van KSB in Nederland behartigd.

KSB Nederland beschikt niet alleen over een vakkundig en gemotiveerd team adviseurs en projectengineers voor het brede spectrum aan KSB pompen en afsluiters, maar ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB Nederland heeft ca. 80 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA.

Profile-Teaser_listMediumTn

KSB Nederland stelt zich voor

Kwaliteitsproducten, optimale advisering en de beste service – dat is de kracht van KSB.

Profiel to KSB Nederland stelt zich voor
ksb-history_pic

De successtory van KSB Nederland

KSB Nederland is volop in beweging en staat synoniem voor innovatie én traditie. Van oprichting tot de meest recente productnoviteit – de geschiedenis van KSB Nederland in vogelvlucht.

Bedrijfshistorie to De successtory van KSB Nederland
ksb-logo-im-grauguss-picture

Merken en producten van KSB

Onder de paraplu „KSB“ valt een omvangrijk aantal merknamen, die garant staan voor kwaliteitsproducten en diensten van het KSB-concern. De merken van KSB Nederland in vogelvlucht:

Merken en producten to Merken en producten van KSB
Locations_Teaser_welcomeMediumLsTn

Betrouwbaar, snel en dichtbij – KSB in Nederland

In Nederland is KSB met 2 vestigingen in Zwanenburg en Heinenoord vertegenwoordigd. Circa 80 medewerkers zorgen voor een optimaal advies aan klanten en een eersteklas service.

Locaties to Betrouwbaar, snel en dichtbij – KSB in Nederland
Corporate_Responsibility_img

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij KSB

Corporate Social Responsibility is bij KSB de gewoonste zaak van de wereld. Bij alle bedrijfsactiviteiten zet KSB zich in voor het milieu en voor de verstandige omgang met de omgeving en mensen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen to Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij KSB
ISO-OHSAS-certificate-picture

De hoogste kwaliteitstandaarden – nationale en internationale certificaten

KSB werkt wereldwijd in alle vestigingen volgens de meest recente kwaliteitsstandaarden. Zo hecht ook KSB Nederland grote waarden aan de hoogste kwaliteit – de vele certificaten bewijzen dat.

Kwaliteit en certificaten to De hoogste kwaliteitstandaarden – nationale en internationale certificaten
ContentPicture_Group_img

KSB – een wereldconcern

Met een omzet van circa 2,2 miljard euro behoort KSB tot de belangrijkste aanbieders van pompen, afsluiters en systemen. Wereldwijd zetten meer dan 16.000 medewerkers zich in voor de beste service en hoogste productkwaliteit. (-> Engelstalig)

KSB groep to KSB – een wereldconcern
Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.

Download

Algemene leveringsvoorwaarden KSB NL

Download104 KB
servicebrochure KSB

Download

Service voor elke situatie:
onze diensten in een overzicht

Download2 MB