KSB zoekt experts

Of u nieuwe wegen in wilt slaan in service, verkoop, logistiek of in een administratieve functie: u weet zelf het beste, waar uw vaardigheden het grootst zijn. 

What_we_are_looking_for_img Zo talrijk als onze producten zijn ook de banen die KSB biedt. Voor welke baan u ook kiest, u weet zich ervan verzekerd dat u de wereld vanuit alle invalshoeken leert kennen. Gedurende uw carrière zullen uw verantwoordelijkheden groeien en uw persoonlijke mogelijkheden toenemen.

Wanneer u deskundig en betrokken bent, een fijne neus heeft voor andere mensen en culturen en bereid bent verantwoordelijkheid voor u zelf en voor anderen op u te nemen, dan moet u niet aarzelen. Wij hebben u nodig – en uw kennis, die ons als bedrijf verder brengt. 

Kijk dus rustig regelmatig in ons aanbod aan vacatures.

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.