De wereld van KSB is in beweging – en daarmee ook onze medewerkers

Doelgerichte opleiding en ontwikkeling, strategische personeelsplanning en uitdaging van medewerkers – dat zijn de pijlers van ons personeelsbeleid, waarvan u ook de vruchten plukt.

What_we_offer_img

Als werkgever hechten wij er veel waarde aan dat iedere medewerker over de grenzen van zijn eigen vakgebied heen denkt en werkt. Wij bieden gerichte mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en interessante perspectieven: wie zich bij ons onderscheidt, blijft in geen geval op zijn plaats “zitten”. Wij ondersteunen uw ambities en bevorderen uw ontwikkeling, ook in het kader van ons internationale strategische personeelsbeleid. Per slot van rekening willen we gezamenlijk nog veel bereiken en de wereld in beweging brengen.

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.