Werken bij KSB

Deskundigheid en praktische kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Tenslotte is KSB de specialist, als het om pompen, afsluiters en systemen gaat. En een specialist heeft specialisten nodig: zowel in technische als leidinggevende posities. 

Bent u geïnteresseerd in een beroep op industrieel, commercieel of technisch gebied? In Nederland of in het buitenland? Zoek dan meteen in ons vacature-overzicht of neem zelf het initiatief te solliciteren.

What_we_offer_img

Wat wij bieden

Doelgerichte opleiding en ontwikkeling, strategische personeelsplanning en uitdaging van medewerkers – dat zijn de pijlers van ons personeelsbeleid, waarvan u ook de vruchten plukt.

Wat wij bieden to Wat wij bieden
What_we_are_looking_for_img

KSB zoekt experts

Of u nieuwe wegen in wilt slaan in service, verkoop, logistiek of in een administratieve functie: u weet zelf het beste, waar uw vaardigheden het grootst zijn.

Wie we zoeken to KSB zoekt experts
Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.