Uiteenlopende persoonlijkheden = verschillende ideeën

Als wereldspeler hebben we speciale verantwoordelijkheid naar onze medewerkers en de landen, waarin we actief zijn.

Diversity_img

Daarom hanteren we sinds 2004 een verscheidenheid aan managementsystemen. Dit stelt ons in staat onze waardering voor medewerkers tot uitdrukking te brengen. Zij zijn het immers die hun individualiteit in hun werk leggen.

Tegelijkertijd staan we geen enkele vorm van discriminatie toe op basis van taal, nationaliteit, culturele achtergrond, hiërarchie, geslacht, seksuele geaardheid, invaliditeit of stand. Teamgeest en wederzijds respect op de werkplek worden aangemoedigd. Het resultaat? Een gevarieerd personeelsbestand, waarbij iedereen zijn ervaring en persoonlijkheid kan inbrengen in het dagelijkse werk. We hebben tenslotte medewerkers uit meer dan 100 landen. En die verscheidenheid willen we niet alleen houden maar ook optimaal benutten.

Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.