Waarom KSB?

Betrouwbare producten die op de markt een uitstekende reputatie genieten. Een collegiale cultuur, die individuele  ontplooiingsruimte biedt. Collega’s, waarop u op kunt vertrouwen: het is het samenspel van vele factoren, dat onze medewerkers in ons bedrijf waarderen en KSB zo interessant maakt. Eén ding is zeker: KSB beweegt – en wel in ieder opzicht.

Met onze pompen en afsluiters weten we de internationale markten te enthousiasmeren en verpompen we elk type vloeistof waar ook maar nodig. Wereldwijde contacten en uitdagingen zijn daarom bij ons aan de orde van de dag. Ondanks onze wereldwijde organisatie vindt u in iedere vestiging een overzichtelijke structuur. Iedere medewerker weet zich bij KSB gewaardeerd voor zijn werk en individueel gesteund. Wij beseffen als geen ander, dat onze toekomst die van onze medewerkers is.

Diversity_img

Verscheidenheid bij KSB

Als wereldspeler hebben we speciale verantwoordelijkheid naar onze medewerkers en de landen, waarin we actief zijn.

Verscheidenheid bij KSB to Verscheidenheid bij KSB
KSB Frankenthal – Administratie gebouw

wereldwijde vestigingen

Waar ter wereld je ook voor KSB werkt: je zult altijd de internationale aanpak en de wereldwijde perspectieven van ons bedrijf ervaren.

wereldwijde vestigingen to wereldwijde vestigingen
Extra informatie
image not found

De nieuwe ondernemingsfilm

Ondervind zelf hoe onze pompen en afsluiters wereldwijd presteren en hoe wij met competentie en kwaliteit aan uw persoonlijke succes kunnen bijdragen.

imagecampagne ksb

Onze techniek, uw succes

Als het gaat om het transporteren, regelen of afsluiten van vloeistoffen, vertrouwen klanten over de hele wereld op de pompen en afsluiters van KSB.